A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

ya boşver milleti kendine bak bile isteye niye kötü motor alıyon
haklısında işte heves
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

220k 24 modelleri noter islemleri falan cart curt toplam 230a gelse kalan 10kya da kask alsan tamam
bakıcam şimdi

Bu bütçede ns yada sym nhx 125 bak diğerleri faso fiso üzer seni
bunlarda bakıcam

haklısında işte heves

bakıcam şimdi

bunlarda bakıcam
Ktm ve bajaj birlikteliği var sanırsam blogun içinde bile ktm yazıyor oyüzden ns 125 abs modeli sym de Tayvan malı ama araştır

haklısında işte heves

bakıcam şimdi

bunlarda bakıcam
Kendini göstercen diye binme şu motorlara lütfen bu yaşta bel sorunları yaşarsın çevremden biliyorum racing günlük kullanımda yorar insanı al naked gitsin

Kendini göstercen diye binme şu motorlara lütfen bu yaşta bel sorunları yaşarsın çevremden biliyorum racing günlük kullanımda yorar insanı al naked gitsin
tamamen merakımdan soruyorum bel sorunu yaşayan insanlar günlük ortalam ne kadar kullanıyorlar

Böyle motorlarda yaşamaz neredeyse yatmıyor bile dik duruş zaten okadarda korkutmayın arkadaşı

Böyle motorlarda yaşamaz neredeyse yatmıyor bile dik duruş zaten okadarda korkutmayın arkadaşı
zaten lise öğrencisiyim okuldan eve, evden arkadaşlara, trafikte çok zaman geçirceğimi düşünmüyorum o yüzden sormuştum. çok zamandan kastım 1.5-2 saat üzeri

zaten lise öğrencisiyim okuldan eve, evden arkadaşlara, trafikte çok zaman geçirceğimi düşünmüyorum o yüzden sormuştum. çok zamandan kastım 1.5-2 saat üzeri
Sanmıyorum boyunuz okadar kısa degil ise gidon yakın bir kere bu çinli gruplarda böyle gidin sr250 yada rs200 bakın dik oturuş bu srk dada öyle

önerdiğiniz motorlara baktım içimdeki hevesten dolayı aprilia rs 125 2024 çok cazib geldi ama öbür motorlar ile aralarında fiyat farkı var epey. ilk motorum olduğu için olası arıza parça değişimi içinde bir bütçe kalsın istiyorum, ya birde hevesimi atamadan çalınırsa çok üzülürüm. değer mi değmez mi şuan çok aradayım

Sanmıyorum boyunuz okadar kısa degil ise gidon yakın bir kere bu çinli gruplarda böyle gidin sr250 yada rs200 bakın dik oturuş bu srk dada öyle
boyum 1,75 ortalama olduğunu düşünüyorum

Kişiden kişi değişir tabi dediğiniz ben sadece kendi deneyimim ve çevremden yola çıkarak söylüyorum
fikrini paylaştığın için teşekkür ederim

önerdiğiniz motorlara baktım içimdeki hevesten dolayı aprilia rs 125 2024 çok cazib geldi ama öbür motorlar ile aralarında fiyat farkı var epey. ilk motorum olduğu için olası arıza parça değişimi içinde bir bütçe kalsın istiyorum, ya birde hevesimi atamadan çalınırsa çok üzülürüm. değer mi değmez mi şuan çok aradayım

boyum 1,75 ortalama olduğunu düşünüyorum

fikrini paylaştığın için teşekkür ederim
Rs125 bakma bile İtalyan malı gayet iyi ama düşüp kalkacaksın oyüzden fiyat açısından üzer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,769
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri