yusufatlas
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
naked ı en son seçenek olarak düşünmek istiyorumCbr gerçekten güzel lakin temiz piyasada kalmadı neredeyse oyüzden en iyisi ns alması dogru olur
naked ı en son seçenek olarak düşünmek istiyorumCbr gerçekten güzel lakin temiz piyasada kalmadı neredeyse oyüzden en iyisi ns alması dogru olur
güzel gozukuyor fakat sağ sol kucuk grenajlar yeni boyanmış yada değişen depo rengi ile uymuyorböyle bir motor buldum çok temize benziyor
9 senelik motor kelle blok yapılmış tabi nasıl yapıldı kullanıldı bilemeyiz 40k diyor ama kaç 40kgüzel gozukuyor fakat sağ sol büyük grenajlar yeni boyanmış yada değişen depo rengi ile uymuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boya veya parçalarda değişen takıntın yoksa alınabilir pazarlıkta yapıyormus. ekspertize'de sokabilirsin.
hocam bu motor çok kaliteli ama bu motor artık sıfır olarak üretilmiyor hali ile de sıfır parçasını bulamazsın ikinci el bile bulamazsın belki bu motoru direkt ele bence sıfır motorlara bak ve çok satılanları tercih et absli fren sistemini bir kere şart koş kendine motor sonuçta fren çok önemli gerisine fazla takılma kanka sırf görünüşü güzel diyede racing alma bence çünkü racing kullanımı biraz nakeda göre zor diyebilirim yatık sürüyorsun ve sanki her dönüş yaptığında sanki büyük bir viraj dönüyormuşsun gibi hissetiriyor gidonu bilmiyorum tercih senin ama ben naked tercih ederdim alacak olsam ama her zaman cruiser hayranı oldum.gece gece ismin gözüme takıldı
önerilen motorlar üzerinden gittim
Başlangıç için bence naked grenaj az bi kere kullanımı atik ve rahat tabi kişisel tercihnaked ı en son seçenek olarak düşünmek istiyorum
Kelle blok atılmamış hocam sıfır motor yapılmış honda bayisi konsuk kendini kanıtlamış bir bayi zaten sıfır motordan önce 40k kmymiş kayıtlardan bakılır kontrol edilir. ekspertize'de goturduk mu tamamdır ayrıyetten alt mesnet ust mesnet zincir debriyaj vites gidon sol levye vs. değişmiş baktıgımız motor onceden kaza yapmış zaten bayide güzelce toplandığı için problem cıkarmaz9 senelik motor kelle blok yapılmış tabi nasıl yapıldı kullanıldı bilemeyiz 40k diyor ama kaç 40k
öyle bir takıntım yok sadece fotoğraflarda 1000km bir servise getirinz diyor bu her motorda mı böyle yoksa bu eski olduğu için migüzel gozukuyor fakat sağ sol kucuk grenajlar yeni boyanmış yada değişen depo rengi ile uymuyor
boya veya parçalarda değişen takıntın yoksa alınabilir pazarlıkta yapıyormus. ekspertize'de sokabilirsin.
motorda önerilen bakım aralığı 1000km 2000km arası motordan motora az bir fark ile değişiröyle bir takıntım yok sadece fotoğraflarda 1000km bir servise getirinz diyor bu her motorda mı böyle yoksa bu eski olduğu için mi
Olabilir ama yorulmuş motor tecrübeli birisi olsa alsın herşeyini yapar ama bilmeyen biri servislere parasını yedirir tabi kişisel tercih honda sıfırını getirsede alsakKelle blok atılmamış hocam sıfır motor yapılmış honda bayisi konsuk kendini kanıtlamış bir bayi zaten sıfır motordan önce 40k kmymiş kayıtlardan bakılır kontrol edilir. ekspertize'de goturduk mu tamamdır ayrıyetten alt mesnet ust mesnet zincir debriyaj vites gidon sol levye vs. değişmiş baktıgımız motor onceden kaza yapmış zaten bayide güzelce toplandığı için problem cıkarmaz
aklım sadece şunda eski bir motor alıp sürekli bir değişen servis mi ,yoksa yeni alıp rahata bakmak mı ,riske girmeye değermi9 senelik motor kelle blok yapılmış tabi nasıl yapıldı kullanıldı bilemeyiz 40k diyor ama kaç 40k
cruiser çok heybetli duruyor ama bana biraz serseri işi duruyor, tamamen kendi fikrimdir.hocam bu motor çok kaliteli ama bu motor artık sıfır olarak üretilmiyor hali ile de sıfır parçasını bulamazsın ikinci el bile bulamazsın belki bu motoru direkt ele bence sıfır motorlara bak ve çok satılanları tercih et absli fren sistemini bir kere şart koş kendine motor sonuçta fren çok önemli gerisine fazla takılma kanka sırf görünüşü güzel diyede racing alma bence çünkü racing kullanımı biraz nakeda göre zor diyebilirim yatık sürüyorsun ve sanki her dönüş yaptığında sanki büyük bir viraj dönüyormuşsun gibi hissetiriyor gidonu bilmiyorum tercih senin ama ben naked tercih ederdim alacak olsam ama her zaman cruiser hayranı oldum.
Al desek bişey olsa bizi suçlu bulursun ondan dolayı kişisel tercihe bırakıyorum eger alacaksanız sağlam ekspertiz yaptırın ama benim tercihim ns olurduaklım sadece şunda eski bir motor alıp sürekli bir değişen servis mi ,yoksa yeni alıp rahata bakmak mı ,riske girmeye değermi
cruiser çok heybetli duruyor ama bana biraz serseri işi duruyor, tamamen kendi fikrimdir.
hayır ben kimseyi suçlu bulmam yada kimsenin arkasından konuşmam zaten sizin fikirlerinizi öğrenmke içinbu konuyu açtımAl desek bişey olsa bizi suçlu bulursun ondan dolayı kişisel tercihe bırakıyorum eger alacaksanız sağlam ekspertiz yaptırın ama benim tercihim ns olurdu
racingden vaz mı geçeyimGenel onerim adam gibi bir sey almak gorunusten fedakarlik yapip, tofas motorlu lamborghini alma.