125 cc motor önerisi

Şahsen tavsiyem eğer önceden çok fazla motor deneyiminiz yoksa sıfır motor almayın çünkü alacağınız sıfır motoru elbet düşüreceksiniz maalesef kaçışı yok. Her başlangıç seviyesinde olan insanın başına gelen bir durum maalesef o yüzden ikinci el olan gerekirse hasar kayıtlı bile olan bir motor ile acemiliğinizi atmak ve trafiğe hakim olmak çok daha mantıklı olur.
şuanda 16 yaşımdayım rahat 7 sene düz bisiklet sonradan da 3 sene e bike kullandım (rks 250wattlıklardan değil .D) pekte bi kaza yaşayacağımı da zannetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yıldır motor kullanıcısıyım. eskiden insanlar motorlarını adam akıllı sakin kullanır temiz el bebek gül bebek bakarlardı. kaza oranlarıda çok azdı. ama şimdi özellikle yeni nesil motorlarını köpek gibi kullanıyorlar. dip gazlar tek teker yapmalar canına okuyorlar motorların. sen sen ol sakın bu zamanda sarı siteden bulup ikinci el motor alma. daha düşük cc olsun sıfır garantili olsun.
hocam peki 15 yıllık deneyiminize dayanarak sağlam bir kaç tane 125 cc lik motor önerebilir misiniz

şuanda 16 yaşımdayım rahat 7 sene düz bisiklet sonradan da 3 sene e bike kullandım (rks 250wattlıklardan değil .D) pekte bi kaza yaşayacağımı da zannetmiyorum

hocam peki 15 yıllık deneyiminize dayanarak sağlam bir kaç tane 125 cc lik motor önerebilir misiniz
en mantıklı en akıllıca seçim bajaj olucaktır. hem sağlam hem servis ağı geniş hemde yedek parça sorunu yok. bütçen el veriyorsa al bunu temiz kullan bakımlarını zamanında yaptır ona iyi bak yıllarca kullanırsın.

Kalitesi nasıldır bilemem ama biraz daha şık görünümü olan bir öneriniz var mıdır acaba

Scooterdan sa motor tarzı var mıdır acaba
Honda CB 125f ama bence PC X yakından görmediğin için öyle diyorsun yoksa baktığın bagajdan da daha şık CF motordan da daha şık konforu zaten ayrı bir şey 165 cıvıl cıvıl birisi olsam manitanın yanıma PCx le gelmesini isterdim bajajdansaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri