aynen öyle katılıyorum sizedrift 125 veya ybr 125 esd ilk motorun parcası bol ve ucuz olsun japon alamıyorsan çin al onuda pahalı alma parçası zor buluncak bısı alma bol bol düşersin kırarsın sağını solunu 2. motorunu daha özenli şekil seçersin![]()
Hocam motoru yaklaşık 2 yıl kullanmayı planlıyorum 18 yaşıma geldiğimde de değiştirmeyi düşünüyorum Şu anda GP2 ile QJ SRK 125R arasında kaldım Yamaha’nın 125’lik modelleri bana göre gereksiz pahalı CBR F modeline de bir türlü ısınamadım Kısacası bu iki model arasında kararsızımbeni yanlış anlama ama ilk önce scooter ile başla mümkün ise japon olsun
çünkü bu saydığın motorların genelde parçaları motora göre pahalı
neden scooter diyorum trafiğe vs falan daha iyi alışırısn
biliyorum şekilli motorun olsun istiyorsun ama bak çin malı motordan uzak dur mümkünse honda dan pcx veya cbf125
yamahadan ybr veya nmax 125/155 ikiside olur ama 130k paran var ise honda ve yamaha da sıfır motor kampanyaları var ara sor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle katılıyorum size
Parça fiyatlarını karşılayabilirim, çalışıyorum o yüzden sorun yaşamam diye dusunuyorumdrift 125 veya ybr 125 esd ilk motorun parcası bol ve ucuz olsun japon alamıyorsan çin al onuda pahalı alma parçası zor buluncak bısı alma bol bol düşersin kırarsın sağını solunu 2. motorunu daha özenli şekil seçersin![]()
parayı buldun güzelParça fiyatlarını karşılayabilirim, çalışıyorum o yüzden sorun yaşamam diye dusunuyorum