125 cc Naked Motor Önerisi - Tecrübeli Scooter Sürücüsüyüm

Zhernex

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80000
Merhaba arkadaşlar,
2-3 senedir trafikte scooter kullanıyorum ve trafikte tecrübem var; ancak vitesli motor sürmedim. A2 ehliyetim var ve scooter sürmeyi sevmiyorum. Şimdi vitesliye alışmak ve düşe-kalka parçaları ucuz olduğu için 125 cc bir naked motor bakıyorum. Kesinlikle scooter istemiyorum.
Bütçem: 100.000 TL’yi geçmesi benim için sorun, bu yüzden 2. el motor da tercih edebilirim. Aslında amacım sadece birkaç yıl kullanmak değil, birkaç yıl kullanıp deneyim kazandıktan sonra belki bütçem olursa 250 cc’ye geçmeyi düşünebilirim.

Aklımda birkaç motor var:
  • Bajaj Pulsar NS125
  • QJ SRK125S
  • Suzuki SYM NHX125
  • RKS 125R
Özellikle QJ SRK125S tasarımı çok hoşuma gitti (Kawasaki gibi duruyor). Diğerlerinin görünümü bana çok bilindik ve sportif değil gibi geliyor.

Dikkat ettiklerim:
  • Parça sorunu olması problem değil, ama parça çok uzun sürede temin ediliyorsa sıkıntı.
  • Malzeme kalitesi genel olarak çok kötü olan motorlardan kesinlikle uzak durmak istiyorum.
  • Fiyat/performans dengesi
Not: Drift L ve Benelli 125S gibi motorları eledim, çok sorun çıkartabileceğini düşündüğüm için. Çin malı motorların kalitesini biliyorum, ancak 125 cc segmentinde alternatifler sınırlı. Honda ve Yamaha gibi markalar ise çok pahalı veya eski modeller.

Sizce bu motorlardan hangisini önerirsiniz? Veya başka önereceğiniz 125 cc naked motorlar var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri