125 cc motor önerisi

Ahmozgey

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
150000
Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım
Başlangıç seviyesi sıkıntısız bir motor olursa güzel olur.
Önerilerinizi bekliyorum

Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım
Önerilerinizi bekliyorum
Bajaj markası olabilir o fiyata çinlilerden daha iyi abs de var kalite orta seviye ktm duke 125 bakabilirsin yada parçası ucuz ararsan tvs raider olabilir fiyatı 0 ı 90 a bulunur çine bulaşmq bu ülkede ne parça nede sağlam ustası var kalitede sıfır

Hero Dash önerebilirim hocam.

Arkadaşımda ns 125 varmış memnunmuş o nasıldır sizce

Önerilerinizi bekliyorum
tabi ki pcx

150.000 bütçeye dio demişler tabikide pcx

Kalitesi nasıldır bilemem ama biraz daha şık görünümü olan bir öneriniz var mıdır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Scooterdan sa motor tarzı var mıdır acaba
Dostum, öncelikle bütçen nedir? Sportif bir şey aradığını anladım, ama önce bütçeni belirlemen gerekli; malum, her şey gereğinden fazla pahalı. Oh şimdi gördüm 150kymış hemen bakayım

Son düzenleme:
Önerilerinizi bekliyorum
Honda CBR125R'ın ikinci elini temiz ve düzgün bir şekilde bulabilirsiniz, hiç çekinmeyin. Gayet dayanıklı, sağlam ve yakıt tüketimi de iyi bir motordur. Çevremde kullananlar vardı ve hiç şikayet etmediler. İstersen kendin de internetten ufak bir araştırma yapabilirsin.

Honda CBR125R'ın ikinci elini temiz ve düzgün bir şekilde bulabilirsiniz, hiç çekinmeyin. Gayet dayanıklı, sağlam ve yakıt tüketimi de iyi bir motordur. Çevremde kullananlar vardı ve hiç şikayet etmediler. İstersen kendin de internetten ufak bir araştırma yapabilirsin.
Sıfır arayışındayım ama genede teşekkür ederim

Sıfır arayışındayım ama genede teşekkür ederim
Şahsen tavsiyem eğer önceden çok fazla motor deneyiminiz yoksa sıfır motor almayın çünkü alacağınız sıfır motoru elbet düşüreceksiniz maalesef kaçışı yok. Her başlangıç seviyesinde olan insanın başına gelen bir durum maalesef o yüzden ikinci el olan gerekirse hasar kayıtlı bile olan bir motor ile acemiliğinizi atmak ve trafiğe hakim olmak çok daha mantıklı olur.

15 yıldır motor kullanıcısıyım. eskiden insanlar motorlarını adam akıllı sakin kullanır temiz el bebek gül bebek bakarlardı. kaza oranlarıda çok azdı. ama şimdi özellikle yeni nesil motorlarını köpek gibi kullanıyorlar. dip gazlar tek teker yapmalar canına okuyorlar motorların. sen sen ol sakın bu zamanda sarı siteden bulup ikinci el motor alma. daha düşük cc olsun sıfır garantili olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri