125 CC manuel motor önerisi

Anladım hocam, teşekkür ederim. RS125 maalesef bütçeme yetmez. Bir arkadaşım bana SRK125R, Benelli 125S ve CBR125R (2017) modellerini önerdi. Bu üç motor arasında sizin tercihiniz ne olurdu?
Üçü arasından kesinlikle SRK alırdım.CBR a bulaşma çünkü artık temizi yok ve teknolojisi çok geride.En mantıklı tercih Abs si olması sebebiyle NS125 ama duruşu çok sade ve sanki belediye dağıtmış gibi heryerde Bajaj ns ve rs var.SRK alırsan çok daha fazla ilgi çeker büyük motor gibi duruyor zaten.

sakın benelli alma rks kalitesinde zaten marka çine satıldı bulaşma dandik o drift l gibi bir şey kalitesi a1 yazdığınızı görmedim :/ ozaman en mantıklı seçimin bajaj sonra paran varsa 2. elden bir cb125 alabilirsin yada alışma motoru parçalanırsa sıkıntı yaratmasın ucuz olsun dersende tvs raider alabilirsin sonuçta sıfırı 75 e de satan var 85 e de baya ucuz aman benelli gibi dandik bir marka almada ha benelli ha kuba
Anladım hocam teşekkür ederim son seçenek NS 125. Hayırlısıyla Dash'i satıp temizinden bir tane almak lazım o zaman :D. Sizce sıfır mı 2.el mi alınmalı NS 125. Yani çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum 1 yıl kullanıp satarım CC yükseltirim diye düşünüyorum.

Anladım hocam teşekkür ederim son seçenek NS 125. Hayırlısıyla Dash'i satıp temizinden bir tane almak lazım o zaman :D. Sizce sıfır mı 2.el mi alınmalı NS 125. Yani çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum 1 yıl kullanıp satarım CC yükseltirim diye düşünüyorum.
sonuçta hint malı 0 alınca 2 km gidince -30k oluyor temiz 2. el en mantıklısı yada taksit hangisi sana uyarsa nakit ise 2. el

Üçü arasından kesinlikle SRK alırdım.CBR a bulaşma çünkü artık temizi yok ve teknolojisi çok geride.En mantıklı tercih Abs si olması sebebiyle NS125 ama duruşu çok sade ve sanki belediye dağıtmış gibi heryerde Bajaj ns ve rs var.SRK alırsan çok daha fazla ilgi çeker büyük motor gibi duruyor zaten.
Evet hocam ns 125 görüntüsü için almak istemiyorum hiç. SRK'ı da herkes önermiyor ya bilmiyorum birisi çıkıp canın ne istiyorsa onu al diyor kimisi de elinde patlar diyor. Bu konularda karar vermekte zorluk çekmemek elde değil.

Evet hocam ns 125 görüntüsü için almak istemiyorum hiç. SRK'ı da herkes önermiyor ya bilmiyorum birisi çıkıp canın ne istiyorsa onu al diyor kimisi de elinde patlar diyor. Bu konularda karar vermekte zorluk çekmemek elde değil.
aman aman srk sakın allah korusun tobeeee aklından dahi geçirme

Geçmişiniz mi var hocam sorması ayıptır neden böyle düşünüyorsunuz kronik vb mi? hardcore sürücüsü değilim.
kullanan ark ve analiz moto eksper in yt kanalından araştırabilirsin o adam gayet net anlatıyor ne iyi ne kötü diye srk kullandım ama mehh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişiniz mi var hocam sorması ayıptır neden böyle düşünüyorsunuz kronik vb mi? hardcore sürücüsü değilim.
arklardan derken kullanan arkadaşlarımdan

dostum bende raider 125 var ben 1300km filan gayette güzel bi sıkıntısı görmedim bu zamana kadar ikinci el temiz düşüne bilrisin öneririm hız konusunda çok bir şey bekleme 125lik zaten şimdide ne kadar hızlı satılıyor mu ona bakıcaz

Sana tavsiyem içine sinmeyen bir şeyi alma.6 ay sonra satmak için uğraşırsın.Bu bütçede hemen hemen tüm motorlar zaten aynı.Aldığın motoru da max 2 sene sonra sıkılıp satacaksın yani ömürlük gibi bakmana gerek yok bu motorlara.

dostum bende raider 125 var ben 1300km filan gayette güzel bi sıkıntısı görmedim bu zamana kadar ikinci el temiz düşüne bilrisin öneririm hız konusunda çok bir şey bekleme 125lik zaten şimdide ne kadar hızlı satılıyor mu ona bakıcaz
bendede tvs raider var abs olsa daha iyi olurdu gerçekten çok kroniği olmayan dayanıklı motor bitek benimki 3400km de az sibop sesi geliyor buda tek kroniklerinden :) sorun yaşatmaz ama pistona değmesin yeter benim arkadaşta rks nin 125 liği var 1 yıl oldu alalı 2. kere arıza verdi baya fark var aralarda en az hint alınmalı

bendede tvs raider var abs olsa daha iyi olurdu gerçekten çok kroniği olmayan dayanıklı motor bitek benimki 3400km de az sibop sesi geliyor buda tek kroniklerinden :) sorun yaşatmaz ama pistona değmesin yeter benim arkadaşta rks nin 125 liği var 1 yıl oldu alalı 2. kere arıza verdi baya fark var aralarda en az hint alınmalı
katılıyorum hocam absde alışınca ve bilinçli kullanırssan çok bir şey olmuyor kendi deneyimim ve yağmurlu havada sürmedim bilmiyorumda

katılıyorum hocam absde alışınca ve bilinçli kullanırssan çok bir şey olmuyor kendi deneyimim ve yağmurlu havada sürmedim bilmiyorumda
ben bi hata yapıp kışın tuzlu yollarda 20km gittim motorun arka şasisinde az bir yerde pas başladı aman dikkat edin satarken artık ucuza gidicek :/ sonuçta bir japon değil bitek sorunum bu şuan ama kafama takmıyorum seneye satıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,639
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri