Vatan.Delisi
80+ Bronze
0 fiyatı bu zaten bajaj alacağına al bunuHocam dediğim gibi 0 almak zorundayım o yüzden malesef alamam bunu
0 fiyatı bu zaten bajaj alacağına al bunuHocam dediğim gibi 0 almak zorundayım o yüzden malesef alamam bunu
Eğer İlla Çin gerekiyorsa QJ bu konuda iyi arkadaşlarda var Srk125 (Qj'nin Srk'sı) mis gibi kullanıyorlar. MemnunlarOlabiliyorsa Japon, olamıyorsa Çin harici bir şey olsun. Her zaman böyle tavsiye ederim. Çin malında kesinlikle bir standart yok. Aynı motor biri 20-30bin km arıza cıkarmazken, diğeri 300-500km sonra arıza çıkarabiliyor. Ve çok fazla kronik sorunları oluyor.
Seçenekler bunlarsa kesinlikle Bajaj almaya bak.
Hocam olabilir de motorun sıfırı yok piyasada o yüzden diyorum kaç yıllık motor imkansız sifirini bulmak0 fiyatı bu zaten bajaj alacağına al bunu
Yok hocam çin şart deil de daha çok kafam hindistan motorlarina gidiyo çin motorlarını kime sorarsam sorayım alma diyolarEğer İlla Çin gerekiyorsa QJ bu konuda iyi arkadaşlarda var Srk125 (Qj'nin Srk'sı) mis gibi kullanıyorlar. Memnunlar
Hangi motorun sıfırı yok anlamadım eğer Honda CB 125 f modelini diyorsan sıfırı şu an satılıyor bayiden alabilirsiniz fiyatı 107 bin civarındaHocam olabilir de motorun sıfırı yok piyasada o yüzden diyorum kaç yıllık motor imkansız sifirini bulmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam çin şart deil de daha çok kafam hindistan motorlarina gidiyo çin motorlarını kime sorarsam sorayım alma diyolar
Cf moto falan evette sıfır birazda dolu bir motor istiyorsanız eğer qj srk modeli güzel Rks srk dan bahsetmiyorum o kötüHocam olabilir de motorun sıfırı yok piyasada o yüzden diyorum kaç yıllık motor imkansız sifirini bulmak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam çin şart deil de daha çok kafam hindistan motorlarina gidiyo çin motorlarını kime sorarsam sorayım alma diyolar