A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

Rs125 bakma bile İtalyan malı gayet iyi ama düşüp kalkacaksın oyüzden fiyat açısından üzer
dogru bunu göz önünde bulundurmak lazım düşüp kalkacaksın italyan yedek parcası fiyatı uzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 0 sevdasından vazgecip cbr 125r alın 2.el uzulmezsiniz gercek anlamda soyluyorum. son kasa dusuk km alırsınız sıkıntı yaratmaz

Rs125 bakma bile İtalyan malı gayet iyi ama düşüp kalkacaksın oyüzden fiyat açısından üzer
bende onu düşünüyorum değmez bencede

uygun fiyatlı bulursam beğenirsem alcam

dogru bunu göz önünde bulundurmak lazım düşüp kalkacaksın italyan yedek parcası fiyatı uzer

hocam 0 sevdasından vazgecip cbr 125r alın 2.el uzulmezsiniz gercek anlamda soyluyorum. son kasa dusuk km alırsınız sıkıntı yaratmaz
bilmediğimden soruyorum yine ikinci el motor alırkan km ne olması lazım max-min

naked almanı öneririm çünkü grenajı ya hiç yok ya da çok az diye biliyorum o sebepten parçası daha ucuz olur

Alacağın markaya motora binicisine satıcısına göre değişir. cbr125r için 50k yukarısında tercih etmemek lazım ama motor yapıldıysa o ayrı o zaman kmnin pek onemi kalmaz

naked almanı öneririm çünkü grenajı ya hiç yok ya da çok az diye biliyorum o sebepten parçası daha ucuz olur
içimdeki hevesten dolayı racing alıyorum.

buraya link atabiliyor muyuz?

keyfin bilir hocam ama yeni başladıysan kaza yaparsan maddi açıdan racing makina seni zorlar grenaj ve parça anlamında bilgin olsun
racing alıcamda en babalarını almıcam

böyle bir motor buldum çok temize benziyor

Racing motosikleti ilk motosiklet olarak hatta malum Türkiye şartları pist imkanın yoksa trafikte kullanmak için alma. Senin içindeki heves geride bıraktıkların için üzüntü olacaktır.

Cbr gerçekten güzel lakin temiz piyasada kalmadı neredeyse oyüzden en iyisi ns alması dogru olur

Racing motosikleti ilk motosiklet olarak hatta malum Türkiye şartları pist imkanın yoksa trafikte kullanmak için alma. Senin içindeki heves geride bıraktıkların için üzüntü olacaktır.
gece gece ismin gözüme takıldı🙃

bu motor eski değil mi hocam yani parça problemi yaşaman çok yüksek diyebilirim
önerilen motorlar üzerinden gittim

bu motor eski değil mi hocam yani parça problemi yaşaman çok yüksek diyebilirim
eski ama parçası pazarda bile vardır parça sıkıntısı yaşamaz hocam bu modelde. he tabi orjinal parça istiyorsa o ayrı. her marka modelde parca sorunu mevcut bu donemler

Geri