A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

RKS SRK 125 R, Yuki Taro GP 2, Falcon FR-177 motorları arasında kaldım 16 yaşıma giricem yakında, daha öncesinde 50 ve 150cc scooter-moped tarzı sürmüşlüğüm oldu. Tabikide trafiğin yoğun aktığı yerlerde değildi. Alacağım ilk motor olacak. abs çok önemli mi tam emin değilim.
Valla reis Honda al rahatına bak sırf hava olsun diye şu motorlara para vermeyin ya git Dio al aga pcx al sh al

125 cc ile ne racing yapcaniz ki?

bütçe ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gardaş ucuza bulmazsan 125cc racing alınmaz

abssiz motora sakın binme. frenlediğin an yere yapışırsın yollarımız çok kötü.
kesinlikle haklısınız yolların kötü olmasından bende yakınıyorum ama dikkatli sürüş ile abssiz idare edilemez mi arlarındaki fiyat farkından kafamı kurcalamıyor değil

bütçe ne

gardaş ucuza bulmazsan 125cc racing alınmaz
16 yasindaki cocuk racing yapmasin yani, motor modifiyeli tofas gibi degil, bi carparsa kendisini toplamak daha pahaliya patlayabilir.

Bel fıtığı olmak istemiyorsan naked al
uzun yolculuklarda kullanmayı düşünmediğim için pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama fikrin için teşekkür ederim

illa racing mi alcam
öyle düşünüyorum

illaki bunlardan birisini alcaksan yuki al ikisinide kullanan arkadaşım var rks plastik kalitesi dandik gekdi bana yuki arka fren abs yok diye biliyorum çim öotoru şanş işi iki motoru kullanan arkadaşımda sıkıntı yaşamadı
benim aklımdada yuki var ama en pahalı o var o yüzden bir danışayım dedim

16 yasindaki cocuk racing yapmasin yani, motor modifiyeli tofas gibi degil, bi carparsa kendisini toplamak daha pahaliya patlayabilir.
napalım illada hava atcam diyo bize önermek düşüyo bende isterim racing almasın

sıfır almak istiyorum. çok kişi önerdi ama aklıma yatmadı
çan çin çon motorlara sıfır fiyatına cok iyi taksitli vade yapıyorlar sirf daha cok alsınlar diye alınacak motorlar değil. birde çinlilerin en berbat markalarına bakıyorsun falcon rks yuki cok kotu kalite standartları var.

napalım illada hava atcam diyo bize önermek düşüyo bende isterim racing almasın
Japon olsa anlarim da cin fln daha da kotu hava kotuyken bi gaza gelip kaysa ne olur tahmin etmek istemiyor insan, bizim ulkede aynasina bakmayan, frenle gazi karistiran tonla insan var. Biraz yol tecrubesi olan kisi motorda zorlanmaz ki benim dayim motor kullaniyor 6 yildir ayni seyleri diyor. Guvenli bir arac degil, cevre bilgin iyi olmali.

uzun yolculuklarda kullanmayı düşünmediğim için pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama fikrin için teşekkür ederim

öyle düşünüyorum

benim aklımdada yuki var ama en pahalı o var o yüzden bir danışayım dedim
ne ara okadar olmuş 110k flndı motor .o

Geri