Arama sonuçları: *

1. A

1700 TL ye klavye tavsiyesi

Reis aynı bütçeye bende arıyorum yokmu bir vatan evladı yardım etsin .$
  2. A

150-300 TL Mouse Pad Onerisi

https://ty.gl/rdwrxlsui2
  3. A

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Plastik sanatlar
  4. A

600 TL Tıraş makinesi

Powertec 1818i ense ve sakal için kullanın derim jilet gibi alır vücut için de iş görür ama çok kıllıysaniz saç makinesi olan tr3200ü alın derim sadece vücut ve saç için kullanılırsiniz sakal alamazsınız zaten onunla da toplam 2 makine 680tl mi ne ediyor
  5. A

Traş makinesi önerisi lazım

Hocam jilete en yakın bu tarz makineler alır Powertec TR1818 çok iyidir tavsiye ederim şaşmayın ense çizik sakal ve vücut için kullanılır koltuk altı vs 3 başlığı falan var tavsiyem budur iyi formlar 1677015567 Bence bir 1818 etmez ama düşünülebilir
  6. A

Ryzen 5 3600 değiştireceğim

İşlemciyi kaça satıyorsunuz hocam ben alabilirim
  7. A

14 yaşında borsaya girilirmi

Hesap açamazsın arkadaşımın da dediği gibi bu işlere Ilgın varsa yürür gidersin düşe kalka ama acele etme zamana bırak kendini geliştirip öyle gir
  8. A

Öneri 2k 165-144hz IPS Monitör önerileri bekliyorum

Benim kafa son günlerde biraz geç anlıyor hocam kusura bakmayın iyi akşamlar
  9. A

Öneri 2k 165-144hz IPS Monitör önerileri bekliyorum

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-421-flower-23-8-144hz-1ms-boe-tn-full-hd-freesync-flat-pc-oyuncu-monitoru-p-HBCV00000ERUT4?magaza=Hepsiburada&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHEupt_0Hp-lkzcodUQF_pYKh31yuuuGDH45L_...
  10. A

EPİC GAMES GTA5 85 TL

Ben 25tlye almıştım epicden kupon + indirimle
  11. A

TC Kimlik ile ne yapılabilir?

Ne yazık ki bu datalar yüzünden çok şeyler oldu nice çocukları kirli işlerde kullandılar çok üzücü çok
  12. A

Banyo giderine çimento döktüm. Su akmıyor. Nasıl çözülür?

Hocam mükemmelsiniz ya ajsnskwnfkendsownncie
  13. A

Kızlarla Buluştuğunuzda Hesabı Hep Siz Mi Ödüyorsunuz ?

Reis hayellerim yaşıyorsun
  14. A

TC Kimlik ile ne yapılabilir?

İşin ucunu bırakmayın hocam böyle insanlara prim vermemek lazım ki kendilerini 1 data indirerek hacker falan sanmasınlar
  15. A

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

Merhaba bende covid lgs kurbanıyım eğer geleceğini kurtarmak istiyorsan tam sırası benim zamanındaki sözel o kadar kolaydı ki ful yapmamın tek nedeni kitap okumamış olmamdı ne yazık ki Türkçe bitince 15dakikam kalmıştı ona rağmen çok hızlı şekilde iyi şeyler yaptım biraz kitap okuyup biraz ders...
  16. A

Fitness ve bodyden anlıyan yardımcı olabilir mi

Merhaba kreatin için saç dökülmesi konusu çok kararsız bir konu biraz gen ile alakalı sanırım benim tavsiyem saçtan daha önemli olan böbreklerinizi yormamanız tabi ki son karar sizin bu arada siz bulk yapmışsınız kilo alıp kütle artırmışınız sanırım artık sıra defilasyonda Defilasyon...
Top Bottom