600 TL Tıraş makinesi

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Bütçe
600
Arkadaslar sakallarima sekil vermek, ayriyeten rahatca vucut killarimi da tamamen kesmeden kisaltabilcegim bir tiras makinesi ariyorum. 600 tl ye kadar onerebilceginiz makinelere bakarim. Benim aklimda Philips OneBlade var

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nega
  • Beğen
Bu da guzele benziyor. Philips Oneblade nasildir?
Ben kullanmadım dediğiniz modeli fakat önceden ytden izlemiştim bir videosunu. Onda saç sakal kesimi yapılıyor mu bilmiyorum ama sıfıra güzel vuruyor diye biliyorum.

Ben kullanmadım dediğiniz modeli fakat önceden ytden izlemiştim bir videosunu. Onda saç sakal kesimi yapılıyor mu bilmiyorum ama sıfıra güzel vuruyor diye biliyorum.
Sac icin kullanmicam zaten, sakal ve vucut olarak kullanicam onlari da komple kesmek icin degil de boylarini kisaltmak icin

Powertec 1818i ense ve sakal için kullanın derim jilet gibi alır vücut için de iş görür ama çok kıllıysaniz saç makinesi olan tr3200ü alın derim sadece vücut ve saç için kullanılırsiniz sakal alamazsınız zaten onunla da toplam 2 makine 680tl mi ne ediyor

Bir süre Berberde çalıştım ustam ful Powertec kullanıyordu
Kaliteli marka her berber kullanıor artık bende çalışıordum hala kullanıorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20230222_005037_mfnr.jpg

Hcm ben bunu aldım trendyoldan çokta memnunum sıkıntısınıda görmedim taraklarıda var içinde ama sıfırdayken dikkat edin jilet gibi kesior yandaki çubuk varya o üstteyken sıfır yani jilet gibi dediğim en alta getirirseniz ise kirli sakal gibi olur eğer o kadarda kısa istemezsenizde içinde tarakları mevcut.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,171
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri