🔥İndirim Philips QP2724/10 One Blade Yüz ve Vücut Tıraş Makinesi

pahalı ve sakalı sert olanlar extra bıcak alsınlar

bu vücut için kıstırıyorlar falan diyorlar doğru mu?? yüz için hiç kullanmayacağım yarı yamalak sakal çıkıyor zaten

sipariş verdim bu arada bakalım nasılmış hazır sakal çıkmaya başladı hocalar laf etmeye başladı iyi oldu bu deneyeceğim geldiğinde

Muhtemelen philips olan sıfıra daha yakın alıyordur ama uzun denemeler sonucunda bulduğum en mantıklı ve kullanışlı makina ;

Aynı zamanda bu modelini de aldım sakallara daha rahat şekil vermek için kullanıyorum ;

One blade de var ama klasik tıraş keyfini hiç biri vermiyor.

Nalburdan Yuma + Perma sharp alacaksın, bir de kıl fırçayla Arko tıraş kremi köpürteceksin öfff, Sonra 4 perdede sinek kaydı tıraşı basacaksın...
Tıraş bittikten sonra arko tıraş kolanyasndan bir de The purest solutions'un salisilik asit solüsyonundan sürüyorsunuz.
Şaka yapmıyorum, yoldan geçen kızlar yüzüme ne sürdüm diye soruyor. Öyle bir etkisi var...

Ayrıca perma sharp ucuz, her 2 tıraşta bir bıçak değiştirme keyfi bambaşka. Gür sakalınız var ise her tıraşta bile değiştirebilirsiniz :D

1757922857511.webp

Powertecte vücut için hangisini öneriyorsunuz?

One blade de var ama klasik tıraş keyfini hiç biri vermiyor.

Nalburdan Yuma + Perma sharp alacaksın, bir de kıl fırçayla Arko tıraş kremi köpürteceksin öfff, Sonra 4 perdede sinek kaydı tıraşı basacaksın...
Tıraş bittikten sonra arko tıraş kolanyasndan bir de The purest solutions'un salisilik asit solüsyonundan sürüyorsunuz.
Şaka yapmıyorum, yoldan geçen kızlar yüzüme ne sürdüm diye soruyor. Öyle bir etkisi var...

Ayrıca perma sharp ucuz, her 2 tıraşta bir bıçak değiştirme keyfi bambaşka. Gür sakalınız var ise her tıraşta bile değiştirebilirsiniz :D
sinek kaydı yapıyor mu hocam

Hayırlı olsun
hocam felaket bir aletmiş bu fazla işlevsel çenemi alırken zorlanıyordum jiletle acemiyim diye makine felaket güzel iş yapıyor pürüzsüz yaptı bide 15/10 veririm buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri