Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ 2 yıllık AM4 sistem yükseltme tavsiyesi

eyvallah kardeşim. benimde niyetim AM5 e geçmek. iyi bir sistem kurmak.
  2. F

kardeşlerim beni yanlış anlamayın. ben bu yazdıklarınızdan pek anlamıyorum. sitem konusunda tabiri caizde zır cahilim diyebilirim. Şuanki sistemi de buradan sizler gibi değerli kardeşlerimin tavsiyesi ile almıştım zaten . Sizden ricam bana cahile anlatır gibi anlatın lütfen. mesela anakart...
  3. F

merhaba kardeşlerim. 2 yıl önce İncehesap tan AM4 sitem toplamıştım. Lakin şu anda sistem güncelliğini kaybetmeye başladı. Aşağıya yazacağım sistem parçalarının hangilerini değistirerek orta segment güncel ve uyumlu bir sistem yapabilirim. Galiba bu benim son bilgisayarım olacak. Uzun süre...
  4. F

Çözüldü✓ 6500 tl ye bu monitör alınır mı??

Genel olarak rekabetçi ağırlıklı hikaye ağırlıklı rdr2 cod falan
  5. F

İşlemcim r5 5600 ekran kartım Asus 6650xt . 2k da darboğaz yaparmı acaba.
  6. F

Yok kardeşim 32 inç düşünüyorum bende teşekkür ediyorum.
  7. F

merhaba bir arkadaşım aşağıda linkteki monitörünü satıyor. 15 gün önce almıştı. doğuya görevi çıktığı için satma kararı aldı. 6500 tl istiyor sıfırı 7300tl. sizce bu monitör alınır mı? ? alınırsa kaç tl fiyat vermeliyim? yardımcı olursanız sevinirim...
  8. F

Yardım 8500k ya 32 inç almaya değermi?

merhaba r 5 5600, asus 6650xt, 32 gb ram, sistemimde 27 inç 75 hz lg monitörüm var. fps ağırlıklı oyunlar oynamaktayım. 32 inç monitör almaya niyetliyim. 1080p 240 hz mi yoksa 2k 165 hz mi almalıyım?.bütçem 8500k olmakla beraber bu paraya VA panel bulabiliyorum. hal böyleyken sizlerin bana...
  9. F

Çözüldü✓ 32 inç monitör tavsiyesi

va panel olması beni düşündürüyor kardeşim. Vaktin varsa başka önerebileceğin varsa incelemek isterim.
  10. F

Çözüldü✓ 32 inç monitör tavsiyesi

merhaba kardeşlerim. şuan 27 inç 75 hz monitörüm var. ryzen5 5600 asus 6650 xt li sistemim için 32 inç oyun amaçlı monitör almayı düşünüyorum. maksimum 8k bandında monitor tavsiye edebirmisiniz. şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.
  11. F

yeni sitemde fps sorunu

12. F

yeni sitemde fps sorunu

deneyeceğim kardeşim. teşekkür ediyorum yardımın için.
  13. F

yeni sitemde fps sorunu

evet 75 hz. ama ilk baslarda sıkıntı yoktu. sonradan ne olduysa sabit 75 hz . sabit kalıyor.
  14. F

yeni sitemde fps sorunu

kusura bakmayın cahilliğime ver kardeşim. nereden ayarlıyoruz bu ayarı. tarif etme imkanın varmı?
  15. F

yeni sitemde fps sorunu

merhabalar. pc de sadece oyun oynayabilen 40 yaşında bir arkadaşınızım. mart ayında yeni bir sistem kurdum. aldım alalı hangi oyun olursa olsun max 75 fps alabiliyorum . oyun ayarlarını ultra acsamda dibe ceksemde max 75 fps 76 demiyor. bu kafama çok takılıyor. bu konuda bana yardımcı...
  16. F

Öneri 1500 k. ya Razer basilisk v3 kablolu oyuncu mouse alınır mı??

Merhaba. 1500 k butçem var. Razer basilisk v3 kablolu oyuncu mouse almayı düşünüyorum.1450 tl civarı. Sizce bu fiyata alınır mı?? Yoksa önerebileceginiz mouse varmı? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  17. F

Öneri Min 800 max 1600 aralığinda mouse önerisi

Ürün biraz küçük gibi.Elim biraz kaba. Kullanımda sıkıntı yaşarım galiba. Başka önerebilirmisin rica etsem kardeşim.
  18. F

Öneri Min 800 max 1600 aralığinda mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar. Mouse tan zerre anlamayan birisi olarak min 800 max 1600 tl ye kadar Kablosuz mouse önermenizi rica ediyorum. Pubg csgo tarzı oyunlar için. Eger mümkünse sök tak kablolu olanlardan önerebilirseniz sevinirim. Bu arada elim biraz büyük.
  19. F

Çözüldü✓ Maksimum 1400tl ye kadar tam boy mekanik klavye için yardımcı olabilirmisiniz?

İlgin için çok teşekkür ediyorum. Bende Asus tuf gaming k1 ile xpg summoner arasında kalmıştım. Hocam son olarak sessizlik bakımından red switch mi yoksa silver switch mi uygun olur benim için?
  20. F

Çözüldü✓ Maksimum 1400tl ye kadar tam boy mekanik klavye için yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba. Klavyeden hiç anlamayan birisiyim. Şuan da logitech g103 kullaniyorum.kola döktüm. Tuşların çoğu basmıyor artık. 1400 tl ye kadar türkçe Q sessiz, bilek destekli, tam boy mekanik klavye önerebilir misiniz?.
Geri