Arama sonuçları: *

1. ahmet_perimcek

Ryzen 5500 veya 5600 alacağım ama 4 ram slotlu anakart lazım

galiba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin
  2. ahmet_perimcek

hepsini birden alman şar degil eger itopyadan vb. hazır sistem almıyosan ve çok acil bi işinde yoksa ekran kartını sonraya bırakıp bi süre onboard dan kullanabilirsin sistemini daha sonra belki alacagın ekran kartınında bi üst modelini alabilirsin böylece
  3. ahmet_perimcek

Yardım Bu iki laptopdan hangisini almamızı önersiniz

hocam yalnız oyun oynamicak oyun yapıcak bu yüzden ekran kartı degilde işlemcinin çoklu çekirdek performansı daha önemli yoksa render yaparken zorlanır hem şimdilik iki laptopta fark etmez çünki ögrenene kadar zaten ikiside rahat rahat yeticektir ögrendikten sonraysa daha profesyönel bi cihaz şart
  4. ahmet_perimcek

5500 de çok kötü degil ama biraz daha para ayırıp 5600 alırsan pişman olmazsın çünki 5600 ün performansı 5500 den kat kat daha iyi
  5. ahmet_perimcek

Bilgisayarım da ki ses sorunu

tam kesin emin olmamakla birlikte yüksek ihtimalle ses çipinde bi sorun vardır anakartının markası ne?
  6. ahmet_perimcek

w10 yüklü ses çıkış aygıtı yok ?

ses kartı alırsan kesin konuşmayı sevmem ama %99.9 düzelir ama başka bi yolunu ben bilmiyorum
  7. ahmet_perimcek

ses aygıtı yok sorunu

pc'm baya bi eski çogu eski sistem gibi yüklü ses giriş aygıtı yok diyor benim sormadıgım yer kalmadı herkes ses kartı al düzelir diyor ama ses kartı almadanda düzeltmenin bi yolu yokmu? (sürücüyle alakalı degil sürücüyü defalarca güncelledim ve win sürümüylede alakası yok önce win 7 pro...
Top Bottom