Neler Yeni

Ryzen 5500 veya 5600 alacağım ama 4 ram slotlu anakart lazım

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Biraz daha bakayım hocam belki ssd 250gb ada düşürebilirim
Markasına pek güvenemiyorum kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD küçük alma sıkıntı. HDD Dr oyun kalitesi olmaz benden söylemesi
Şuan psu içinde para çıkarmaya çalıştığım için böyle dedim ama olması ssd yi şimdi almam haftaya daha iyisini alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Data legend 621 TL felandı geçen aylarda bu fiyata Kingston felan vardıda göremedim onu
hepsini birden alman şar degil eger itopyadan vb. hazır sistem almıyosan ve çok acil bi işinde yoksa ekran kartını sonraya bırakıp bi süre onboard dan kullanabilirsin sistemini daha sonra belki alacagın ekran kartınında bi üst modelini alabilirsin böylece

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
hepsini birden alman şar degil eger itopyadan vb. hazır sistem almıyosan ve çok acil bi işinde yoksa ekran kartını sonraya bırakıp bi süre onboard dan kullanabilirsin sistemini daha sonra belki alacagın ekran kartınında bi üst modelini alabilirsin böylece
Asus tuf gaming 3060 v2 oc edition almayı düşünüyorum hocam 3070 asus tuf 15k bütçe konusunda fazla aşıyor

Asus tuf gaming 3060 v2 oc edition almayı düşünüyorum hocam 3070 asus tuf 15k bütçe konusunda fazla aşıyor
Ekran kartı ve işlemci konusunda sıkıntı yok hocam şuan tek sıkıntı ram m2ssd

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Mp33 pro al 750 TL'ye sağlam güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
galiba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
galiba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin
Öyle şekilde kullanılabildiğini ilk defa sizden duyuyorum

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Hocam peki bu işlemin bir zararı felan olurmu sisteme

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Bu arkadaşı DC çekip güzel bir muahabebt etmek lazım.
Arkadaşımız biraz çekiniyor çünkü parayı kolay kazanmıyor. Benim evde PC kurulu değil ama kulaklıktan konuşurum

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Ram de t force tuf gaming 3600 MHz CL 18
584 TL şu an iki tane alsan 1200
İndirim kovala
Benim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorum

Bu arkadaşı DC çekip güzel bir muahabebt etmek lazım.
Arkadaşımız biraz çekiniyor çünkü parayı kolay kazanmıyor. Benim evde PC kurulu değil ama kulaklıktan konuşurum
Hocam benim müsait olduğum zamanlar genelde öğleden sonra oluyor sizin müsaitlik durumunuza göre seve seve katılırım

Benim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorum

Hocam benim müsait olduğum zamanlar genelde öğleden sonra oluyor sizin müsaitlik durumunuza göre seve seve katılırım
Okulum sabah 6 da olduğu için akşam pek müsait olamıyorum

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız

Bu ram de güzel alınır. Ben yarın öğlen müsait olmam ama bir sonraki gün olanbilir

Okulum sabah 6 da olduğu için akşam pek müsait olamıyorum
Kaça gidiyon

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Bu ram de güzel alınır. Ben yarın öğlen müsait olmam ama bir sonraki gün olanbilir
Fark etmez benim için hocam dc hesabınızı alabilirmiyim

Kaça gidiyon
11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723