SSD küçük alma sıkıntı. HDD Dr oyun kalitesi olmaz benden söylemesiHangisini önerirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd 250 gb da olabilir aslında hard disk alıcam zaten
SSD küçük alma sıkıntı. HDD Dr oyun kalitesi olmaz benden söylemesiHangisini önerirsiniz hocam
Ssd 250 gb da olabilir aslında hard disk alıcam zaten
Markasına pek güvenemiyorum kararsız kaldımBiraz daha bakayım hocam belki ssd 250gb ada düşürebilirim
Şuan psu içinde para çıkarmaya çalıştığım için böyle dedim ama olması ssd yi şimdi almam haftaya daha iyisini alırımSSD küçük alma sıkıntı. HDD Dr oyun kalitesi olmaz benden söylemesi
hepsini birden alman şar degil eger itopyadan vb. hazır sistem almıyosan ve çok acil bi işinde yoksa ekran kartını sonraya bırakıp bi süre onboard dan kullanabilirsin sistemini daha sonra belki alacagın ekran kartınında bi üst modelini alabilirsin böyleceData legend 621 TL felandı geçen aylarda bu fiyata Kingston felan vardıda göremedim onu
Asus tuf gaming 3060 v2 oc edition almayı düşünüyorum hocam 3070 asus tuf 15k bütçe konusunda fazla aşıyorhepsini birden alman şar degil eger itopyadan vb. hazır sistem almıyosan ve çok acil bi işinde yoksa ekran kartını sonraya bırakıp bi süre onboard dan kullanabilirsin sistemini daha sonra belki alacagın ekran kartınında bi üst modelini alabilirsin böylece
Ekran kartı ve işlemci konusunda sıkıntı yok hocam şuan tek sıkıntı ram m2ssdAsus tuf gaming 3060 v2 oc edition almayı düşünüyorum hocam 3070 asus tuf 15k bütçe konusunda fazla aşıyor
galiba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsinAsus tuf gaming 3060 v2 oc edition almayı düşünüyorum hocam 3070 asus tuf 15k bütçe konusunda fazla aşıyor
Öyle şekilde kullanılabildiğini ilk defa sizden duyuyorumgaliba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin
Ram de t force tuf gaming 3600 MHz CL 18Mp33 pro al 750 TL'ye sağlam güvenilir
Hocam peki bu işlemin bir zararı felan olurmu sistemegaliba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin
Bu arkadaşı DC çekip güzel bir muahabebt etmek lazım.galiba tam anlatamadım diyorumki işlemciye paranı yatırırsın ardından bi süre ekran kartı olmadan pc'ni anakart dan kullanırsın daha sonra para biriktirip istedigin ekran kartını alabilirsin
Benim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorumRam de t force tuf gaming 3600 MHz CL 18
584 TL şu an iki tane alsan 1200
İndirim kovala
Hocam benim müsait olduğum zamanlar genelde öğleden sonra oluyor sizin müsaitlik durumunuza göre seve seve katılırımBu arkadaşı DC çekip güzel bir muahabebt etmek lazım.
Arkadaşımız biraz çekiniyor çünkü parayı kolay kazanmıyor. Benim evde PC kurulu değil ama kulaklıktan konuşurum
Okulum sabah 6 da olduğu için akşam pek müsait olamıyorumBenim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorum
Hocam benim müsait olduğum zamanlar genelde öğleden sonra oluyor sizin müsaitlik durumunuza göre seve seve katılırım
Bu ram de güzel alınır. Ben yarın öğlen müsait olmam ama bir sonraki gün olanbilirBenim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorum
Hocam benim müsait olduğum zamanlar genelde öğleden sonra oluyor sizin müsaitlik durumunuza göre seve seve katılırım
Kaça gidiyonBenim aklımda G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram bu var ama neye göre seçmem gerektiğini bilmiyorum soğutma muhabbeti falan var ama bilmiyorum
Okulum sabah 6 da olduğu için akşam pek müsait olamıyorum
Fark etmez benim için hocam dc hesabınızı alabilirmiyimBu ram de güzel alınır. Ben yarın öğlen müsait olmam ama bir sonraki gün olanbilir
11Bu ram de güzel alınır. Ben yarın öğlen müsait olmam ama bir sonraki gün olanbilir
Kaça gidiyon