Arama sonuçları: *

• Users: Esca
  • Order by date
  1. Esca

Expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor

imzada yazıyor anakart modeli, sende gözükmüyorsa , MSİ B650m a wifi, bios güncel
  2. Esca

Expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor

expo açınca oyundayken pc elektirik keser gibi kapanıyor, daha önceden fury 2x16 gb 6000mhz ram vardı aynı sorunu yaşıyordum, ram yükseltmesi yaptım sorun aynıydı, çözümünü bilen varmı
  3. Esca

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

ddr5 sistemler yavaş açılıyor senlik bir problem değil. bu videoyu izle ister uygula ister uygulama sana kalmış
  4. Esca

Çözüldü✓ Bilgisayarım neden çok yavaş açılıyor?

ddr5 mi sistem 1735548714 ne alaka olm
  5. Esca

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM BLACK V 6000MHz CL30 alınır mı??

https://www.itopya.com/goodram-64gb-2x32gb-irdm-black-v-6000mhz-cl30-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u24243 bu nasıl arkadaşlar, fiyatı piyasaya göre düşük, eksik bir yanı varmı
  6. Esca

Yardım 4 slot'a 3 tane ram takarsam performans düşer mi ?

anakart MSİ b650m-a wifi Ram Kingston expo ddr5 2x16 6000mhz cl36 fury beast Star citizen oynuyorum 32gb ram yetersiz kalıyor nasıl yetmiyor diye sorgulamayın optimizasyonu olmayan bir oyun, ankartın sitesinde 4 kanal ram yaparsam mhz max 5400 yazıyor peki 3 kanal yaparsam ne olur bir fikri olan...
  7. Esca

7800x3d performansı hakkında

bende de durum aynı
  8. Esca

Yardım En iyi oyun vpn si hangisi

en iyi oyun vpn si hangisi expess vpn varmış oda çok pahallı, başka bilen varmı, intenetim sorunlu star citizen e giremiyorum çözüm bulamadık, bildiğiniz bi vpn varsa yazın lütfen. kaspersky denedim sadece geç saatlerde 70 80 ping veriyor ama çok dalgalı
  9. Esca

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

krisp ücretli, ekran kartım amd :D
  10. Esca

🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

bende a6t modeli var çok güzel mikrofon ama uygulaması yok, discord harici uygulamalarda arkadan çok ses alıyor, ss sonar indirerek sorunu çözebilirsiniz
  11. Esca

7800x3d işlemciye ekran kartı önerisi

7900xtx ile kullanıyorum 2k monitör var, bazı oyunlarda keşke 4k monitörüm olsa diyorum, yazılım sorunu şaşırtıcı derecede iyi 2 ay önce 1 kaç sıkıntı vardı düzelttiler en son ne zaman hata aldım hatırlamıyorum, ama 4k da oynamayacaksan 4070ts yeterli olur diye düşünüyorum, param var diyorsan...
  12. Esca

AMD R5 5600 - RTX 4060 TI OC 8GB Hazır sistem

am5 sistem almanızı öneririm, arada çok fazla performans farkı var ileride sistemi yükseltmek isterseniz baya maliyetli olur
  13. Esca

internet yüzünden oyunana giremiyorum

statik ip ne oluyor
  14. Esca

interneti başka yerde kullanmıyorum
  15. Esca

kapalı
  16. Esca

merhaba arkadaşlar, millenicom kullanıyorum 70/14 intenet hızım var, 2 haftadır bazı sitelerde yükleme sorunu oluyor ve star citizen da 19000 hatası alıyorum sebebini araştırdığımda internet ile ilgili bir hata olduğu yazıyor, daha sonra vpn ile girmeyi denedim ve sorunsuz bir şekilde oyuna...
  17. Esca

Topladığım sistem olmuşmu

o işlemci oraya olmuşmu reis
  18. Esca

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

msi afterburner ile bak oyundayken canlı değer versin
  19. Esca

Valorant Oynarken Aniden Fps 3'e Düşüyor

ısı değerlerini bi kontrol edin
  20. Esca

🔥İndirim Samsung LS24AG300NRXUF 24 İndirim 2.999TL

videoyu çektiğim telefonun kamerası biraz kötü ama belli oluyor bide sesi kısık izleyin foşurtu olmuş, üstteki g3, alttaki monitör g9
Top Bottom