Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

2 veya 3 Tepsili Tarayıcılı Yazıcı Tavsiyesi

Arkadaşlar başlıktaki gibi bir yazıcıya ihtiyacımız var. Hem a4 hem a5 kullanıyoruz. Kaliteli, iş görecek bir şeye ihtiyacımız var. Renkli olması şart değil.
  2. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

fransız arabaları ne kadar boş o kadar sorunsuz. klima airbag abs yeterli donanımlar.
  3. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

clio
  4. Eren Güven

Renault Clio 4 Vs İ20 ?

Dizel Clio olur. Masraf dert açmaz. 20 yıldır bir sürü dizel reno kullandık sanayi yüzü görmüyor arabalar. Astra sormuşsun Astra classic 1.3 CDTI alabilirsin istersen harici yaramaz arabalar 1744814141 Eline daha çok para geçerse 2023 2024 Fiesta ST şiddetle öneririm. Tabi fiyatı iki katı ama...
  5. Eren Güven

Yardım Zio Venom XL Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Bu paylaştığın zio modelini alabilirsin. Ben 2023 te sadece ilave süngerle 6 küsüre almıştım. Şu an 10k bu koltuk için uygun bi fiyat. Yıllarca kullanırsın. Benimkinde en küçük bir gıcırdama vs bir problem olmadı kumaşı ve süngeri de kaliteli. Abimde xdrive mı xprime mı ne öyle dandik bi marka...
  6. Eren Güven

Yardım Zio Venom XL Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Ben 3 yıldır venom fabric kullanıyorum. Öyle hawkla falan kıyaslanması bile absürt.
  7. Eren Güven

Bu Sistem Kaç Para Eder

10 eder fazlası alıcıya bağlı 12.5 den koy ilana. Pazarlık etmek ister zaten türk milleti
  8. Eren Güven

Sizce pişman olmalı mıyım?

ergo mouse istiyosan rog gladius ııı aimpoint al geç. daha iyi bi ergo mouse kullanmadım bu güne kadar.
  9. Eren Güven

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX - 11.000 TL

alc4080 kullanıyorum hiçbir sorunu yok
  10. Eren Güven

Aldığım PSU yanlış geldi

hb üzerinden satıcıya yazıp sor, eğer yanlış gönderdilerse değişim talebi aç yoksa iade et
  11. Eren Güven

Çözüldü✓ Monitör alıcam yardıma ihtiyacım var. IPS mi OLED mi ?

öyle bi şey yok. saatlerce açık bırakıp gidersen yanar tabi. İps panelde bile çok uzun süre sabit ekranda açık kalınca pikseller ölüyor.
  12. Eren Güven

2.el 3070 Sistem 15K'ya alınır mı ?

Fiyat iyi 1744384222 Darboğaz yanmaz, yabsa bileğ çok az yabar
  13. Eren Güven

Yardım RDR 2 de görüntü kötü sizce sebebi nedir?

Motion blur açıksa kapat. Monitörün hdr açıksa onu da kapat. Fsr kapat. Dlss ve fsr nın en kötü çalıştığı pyunlardan bir rdr. Doğru dürüst FPS artırmıyo ama görüntüyü çok bozuyo
  14. Eren Güven

Çözüldü✓ 4070Ti Super vs 5070?

hocam 5080 denedim de 110k falan çıkıyor ekran kartı hariç ortalama parçalarla
  15. Eren Güven

tek tek toplamayı bi deneyelim knk o zaman
  16. Eren Güven

en ucuz 5080 60k. diğer parçalardan kısılarak belki dizilir ama 5080 hazır sistem denk düşer o bütçede
  17. Eren Güven

Yardım 5080 & 9800x3d için nasıl bir anakart yeterli olur ?

Ben 3 yıldır b660f kullanıyorum kendi sistemimde. Anakartın iyisinden zarar gelmez. Benimkinin özelliği f serisi intellerin çarpan kilidini açıp OC yapabiliyodu ona heveslenip almıştım o zaman 🤣
  18. Eren Güven

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b850-e-gaming-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,905302138.html Hocam MSI harici kart alacaksan bunu al satıcısı hb. O sisteme daha düşük anakart yakışmaz. Beyaz olanı b850a olarak geçiyo daha ucuz ama faz sayısı vs. biraz daha zayıf. Gigabyte...
  19. Eren Güven

🎊 VEE SİSTEMİMİ TAMAMLADIM! SİZCE NASIL?🗯️

Işıklı mışıklı güzel. Hayırlı olsun güle güle kullan
  20. Eren Güven

Asus alırsan 1. si arayüzü kötü 2. si herhangi bir arızada servis falan muhatap bulamazsın. Ben MSI pro x670 i pinleri yamuk olduğu için servise gönderdim ücretsiz soketi değiştirdi adamlar. Normalde garanti olsa bile pinleri parayla düzeltiyo servisler. MSI almayacaksan rog b850 al. Asus...
Geri