Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
20 Yaşındayım 5-6 aya araba alacağım 600K civarı Clio ile İ20 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli ?
Peki Astra J HB plur mu ?Clio 1.5 dCi
ben de baktığımda bulduğum en mantıklı araba buydu 1.5 dCi 4.5lt yakıyor ortalama.Clio 1.5 dCi
Eline daha çok para geçerse 2023 2024 Fiesta ST şiddetle öneririm. Tabi fiyatı iki katı ama piyasadaki en iyi genç adam arabası. Tam bir hot hatch. 200 beygir 6 ileri manuel virajlarda önden kaya kaya gazlamalık arabaDizel Clio olur. Masraf dert açmaz. 20 yıldır bir sürü dizel reno kullandık sanayi yüzü görmüyor arabalar. Astra sormuşsun Astra classic 1.3 CDTI alabilirsin istersen harici yaramaz arabalar
Hocam şuan ilk arabam olacak 1-2 sene max ihtiyacımı görsün sonra satıp farklı arabaya geçeceğim Kolay alınıp satılan istiyorumDizel Clio olur. Masraf dert açmaz. 20 yıldır bir sürü dizel reno kullandık sanayi yüzü görmüyor arabalar. Astra sormuşsun Astra classic 1.3 CDTI alabilirsin istersen harici yaramaz arabalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eline daha çok para geçerse 2023 2024 Fiesta ST şiddetle öneririm. Tabi fiyatı iki katı ama piyasadaki en iyi genç adam arabası. Tam bir hot hatch. 200 beygir 6 ileri manuel virajlarda önden kaya kaya gazlamalık araba
clioHocam şuan ilk arabam olacak 1-2 sene max ihtiyacımı görsün sonra satıp farklı arabaya geçeceğim Kolay alınıp satılan istiyorum
İ20 1.4 CRDi20 Yaşındayım 5-6 aya araba alacağım 600K civarı Clio ile İ20 arasında kaldım hangisi tercih edilmeli ?
Bulunabilirse icon tabi ki dolu paketPeki clionun hangi paketi 600-620K ya
joy-Touch-İcon.
fransız arabaları ne kadar boş o kadar sorunsuz. klima airbag abs yeterli donanımlar.Peki clionun hangi paketi 600-620K ya
joy-Touch-İcon.
İ20 1.4 CRDi
Clio 1.5 DCI
İkiside ilk araba için müthiş araçlar hemen adapte olursunuz hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın aralarında fark yok desek yeridir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bulunabilirse icon tabi ki dolu paket