1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

önemli değil awokpfkapwkf dikkat edin hocam.
Tırı araba görüp önüne atlamak bari 🙂. 1m civarına clio var hocam ya dediğiniz gibi. Hem 0 gibi hemde üzmez. Ben cliodan öyle çok şikayetçi olan duymadım. Ama kronik şeri vs. Bilmiyorum. Yani kasaların tipi çok hoş. Tekseniz yeter zaten.

Klasik B segment yalıtımı. Megane 1 falan o kadar da kötü değil hocam :D
b segmenti için normal seviylerdeyse bozmayacaktir beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tırı araba görüp önüne atlamak bari 🙂. 1m civarına clio var hocam ya dediğiniz gibi. Hem 0 gibi hemde üzmez. Ben cliodan öyle çok şikayetçi olan duymadım. Ama kronik şeri vs. Bilmiyorum. Yani kasaların tipi çok hoş. Tekseniz yeter zaten.
arabanın da önüne atlamayan hocam , dizeli akrabada var hissiyat olarak güzel.

b segmenti için normal seviylerdeyse bozmayacaktir beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arabanın da önüne atlamayan hocam , dizeli akrabada var hissiyat olarak güzel.
Tamam hocam atlamiyim. Peki tesla olsa olur mu hocam o duruyor kendi kendine 😀.

Zaten gündümüzde 0 olup kötü olan araç kalmadı diyebilirim. Tüm markalar belli bir standartı yakaladı hemen hemen.

On numara araba 1.3'ler touch paketten başlıyordu bomboş kasası yok.

Aynı paraya alınacak corolla çok daha yaşlı olur. Piyasaya çok hakim değilim ama 1-1.1 liraya temiz, son kasa, otomatik corolla yoktur

1 milyon gibi bir para verip hayatta clio almam

Ben megane 1.3 icon kullanıyorum. Şehir içi (Aksaray) 8.0 lt tüketiyor. Clio ağırlık avantajından bi miktar daha az tüketecektir. Şehir içi dizel araçlar biraz daha ekonomik olur. Ha megane'de bile gidişi çok güzel. 200'e kadar soluksuz hızlanıyor. Bir önceki aracım 1.4 tdi polo idi. Şehir içi 4.5-5.5 arası tüketiyordu. Bilginiz olsun.

Ben megane 1.3 icon kullanıyorum. Şehir içi (Aksaray) 8.0 lt tüketiyor. Clio ağırlık avantajından bi miktar daha az tüketecektir. Şehir içi dizel araçlar biraz daha ekonomik olur. Ha megane'de bile gidişi çok güzel. 200'e kadar soluksuz hızlanıyor. Bir önceki aracım 1.4 tdi polo idi. Şehir içi 4.5-5.5 arası tüketiyordu. Bilginiz olsun.
eski araba 7 civarı tüketiyordu çok uçuk rakamlar gibi gelmedi genelde eco modda olur şehir içinde diye tahmin ediyorum (varsa)

eski araba 7 civarı tüketiyordu çok uçuk rakamlar gibi gelmedi genelde eco modda olur şehir içinde diye tahmin ediyorum (varsa)

Megane'de eco modu var. Gaz tepkisini epey kısıyor. Yukarıdaki yazdığım tüketimler sakin kullanım. Agresif sürüşlerde rakamlar yukarı çıkacaktır. Yakıt konusu aklınıza yatıyorsa neden olmasın

Megane'de eco modu var. Gaz tepkisini epey kısıyor. Yukarıdaki yazdığım tüketimler sakin kullanım. Agresif sürüşlerde rakamlar yukarı çıkacaktır. Yakıt konusu aklınıza yatıyorsa neden olmasın
Teşekkür ederim yorumlarınız için

Ben 1.0 tce aldım 2020 model. 3 ay oldu alırken 1.3 bakıyordum fakat 1.0 bir çok açıdan daha avantajlı olduğu söylendi bana. Örneğin 1.3lerde edc şanzuman var 1.0larda cvt muadili yani biri çift kavramalı birisi tam otomatik bu tam otomatik olan sorunsuz bir şanzumanmış. Manuel alacaksan bilemem. Onun haricinde motorlar küçük olsa da çok yakıyor 1.0 olanlar lpg uyumlu ben lpgli aldım 2tl yakıyor. Ayrıca bir miktar da mtv avantajı var

Geri