Sadettin Saran
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 34,498
Opel Astralara bak bence
aman hocam egea beni bozarEgea cross almanı tavsiye ederim bizde sedanı var 1.6 dizel otomatik canavar araç.
çokk zorlamış oluruz teşekkürler yine deBu gün kendime T-Cross siparişi verdim fiyatlar çok güzel fakat bütçenizin tabi çok üstünde. Kredi falan alırım derseniz bakın derim
Arkadaşlar 2025 Ekim itibari ile;
T-Cross Life 1.0 TSI DSG 1.648.000₺
Taigo Life 1.0 TSI DSG 1.590.000₺
Bayi fiyatları bu şekilde şuan. İndirimler güzel. Maalesef Taigo'lar yok satmış durumda araç kalmamış.
Bende bir adet T-Cross siparişi verdim. Tabi o da bitmiş yoldan sipariş aldılar.
Bu fiyat aralığında araç arayan arkadaşların mutlaka değerlendirmesini öneririm.
- ExploiT
- Cevaplar: 69
- Forum: Sıcak Fırsatlar
1.2tleri 1m üstünde yoksa onlara da bi baktımOpel Astralara bak bence
sağ olun bu bütçeler beni çok bozar
Pazarlıkla düşürebilir ya da birazcık daha çıkabilirsen bu tarz var hocam. Ben şuan yüzeysel baktım öyle çok detaya inmedim siz yine biraz bakarsınız. Biraz boyalılarda biraz daha üst paketler gelebiliyor hibrit. Hibrit olmasın derseniz bir tık daha ucuza ve düşük kmli bulabilirsiniz. İyi bir bakın siz yinede.
küçük bir araba arıyorum zatenClio çok sevdiğim bir araç değil açıkcası. Hemde küçük bir araba. Çok önermem.
1.3 TCE motor termostat problemi dışında iyi bir motor. Tabi her direkt enjeksiyonlu motor gibi kaliteli yakıt istiyor. Shell V Power yakıt alarak kullanın. Aksi taktirde kurum problemi özellikle şehir içi kullanım çoksa sorun oluyor. Arada bir yakıt katkısı da atıp ufak gazlamalar yapıp motoru açın. Bu motora özgü değil tüm direkt enjeksiyonlular böyle tabi. Onun dışında güzel motor.
Ancak sorunsuz motor arıyorsanız bütçeyi bir tık daha yükseltip Honda City bakabilirsiniz.
Biraz daha uygun bulursunuz belki ya da hibrit olmayan siz detaylı bakın Bi piyasaya Toyota tavsiye ederim.aman hocam egea beni bozar
çokk zorlamış oluruz teşekkürler yine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.2tleri 1m üstünde yoksa onlara da bi baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağ olun bu bütçeler beni çok bozar
Corolla İn yeni kasası gelir hocam ama 1.5 ve boş paket olur sanırım. Piyasalar ben bakmayalım biraz artmış aklımda 1.3 civarına çok araç yok. Önceden olsa civic derdim ama toyotalara böyleyse civic ler 1.6 falan olmuştur. Cliolarda güzel arabalar ama biraz küçük. B segment sonuçta ama içi falan güzel. Ehliyet sınavı için sürmüştüm hoş baya. Tok hissettiriyor ve direksiyonu baya bir yumuşak ama kronik vs. Ne var bilmiyorum.yıl olarak daha eski aurisler vsler var da pek içim ısınmıyor onlara
1.3 bütçe değilCorolla İn yeni kasası gelir hocam ama 1.5 ve boş paket olur sanırım. Piyasalar ben bakmayalım biraz artmış aklımda 1.3 civarına çok araç yok. Önceden olsa civic derdim ama toyotalara böyleyse civic ler 1.6 falan olmuştur. Cliolarda güzel arabalar ama biraz küçük. B segment sonuçta ama içi falan güzel. Ehliyet sınavı için sürmüştüm hoş baya. Tok hissettiriyor ve direksiyonu baya bir yumuşak ama kronik vs. Ne var bilmiyorum.
Ehm. Motorla bütçeyi karıştırmışım hocam pardon. Bu 2. Oluyor.. Sanırım gözlere baktırmalıyım.1.3 bütçe değil![]()
Çok yorar mı ki yalıtım, megan 1 vardı o civarda bir yalıtım kafii benim için1.3 Clio fena. Yalıtım olarak Vag grubunun gerisinde, geriye kalan yönlerden 1.0 TSI B segment Vag grubu yerine tercih ederim.
Klasik B segment yalıtımı. Megane 1 falan o kadar da kötü değil hocamÇok yorar mı ki yalıtım, megan 1 vardı o civarda bir yalıtım kafii benim için