1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

hatcback istiyorsan 1.0 t-gdi i20 elite paketlere bakabilirsin piyasasını bilmiyorum şuanda pek ama içi dışı güzel bi araç

Egea cross almanı tavsiye ederim bizde sedanı var 1.6 dizel otomatik canavar araç.
aman hocam egea beni bozar
Bu gün kendime T-Cross siparişi verdim fiyatlar çok güzel fakat bütçenizin tabi çok üstünde. Kredi falan alırım derseniz bakın derim

çokk zorlamış oluruz teşekkürler yine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opel Astralara bak bence
1.2tleri 1m üstünde yoksa onlara da bi baktım

Pazarlıkla düşürebilir ya da birazcık daha çıkabilirsen bu tarz var hocam. Ben şuan yüzeysel baktım öyle çok detaya inmedim siz yine biraz bakarsınız. Biraz boyalılarda biraz daha üst paketler gelebiliyor hibrit. Hibrit olmasın derseniz bir tık daha ucuza ve düşük kmli bulabilirsiniz. İyi bir bakın siz yinede.
sağ olun bu bütçeler beni çok bozar

Clio çok sevdiğim bir araç değil açıkcası. Hemde küçük bir araba. Çok önermem.

1.3 TCE motor termostat problemi dışında iyi bir motor. Tabi her direkt enjeksiyonlu motor gibi kaliteli yakıt istiyor. Shell V Power yakıt alarak kullanın. Aksi taktirde kurum problemi özellikle şehir içi kullanım çoksa sorun oluyor. Arada bir yakıt katkısı da atıp ufak gazlamalar yapıp motoru açın. Bu motora özgü değil tüm direkt enjeksiyonlular böyle tabi. Onun dışında güzel motor.

Ancak sorunsuz motor arıyorsanız bütçeyi bir tık daha yükseltip Honda City bakabilirsiniz.
küçük bir araba arıyorum zaten

aman hocam egea beni bozar

çokk zorlamış oluruz teşekkürler yine de

1.2tleri 1m üstünde yoksa onlara da bi baktım

sağ olun bu bütçeler beni çok bozar
Biraz daha uygun bulursunuz belki ya da hibrit olmayan siz detaylı bakın Bi piyasaya Toyota tavsiye ederim.

Biraz daha uygun bulursunuz belki ya da hibrit olmayan siz detaylı bakın Bi piyasaya Toyota tavsiye ederim.
yıl olarak daha eski aurisler vsler var da pek içim ısınmıyor onlara

yıl olarak daha eski aurisler vsler var da pek içim ısınmıyor onlara
Corolla İn yeni kasası gelir hocam ama 1.5 ve boş paket olur sanırım. Piyasalar ben bakmayalım biraz artmış aklımda 1.3 civarına çok araç yok. Önceden olsa civic derdim ama toyotalara böyleyse civic ler 1.6 falan olmuştur. Cliolarda güzel arabalar ama biraz küçük. B segment sonuçta ama içi falan güzel. Ehliyet sınavı için sürmüştüm hoş baya. Tok hissettiriyor ve direksiyonu baya bir yumuşak ama kronik vs. Ne var bilmiyorum.

Corolla İn yeni kasası gelir hocam ama 1.5 ve boş paket olur sanırım. Piyasalar ben bakmayalım biraz artmış aklımda 1.3 civarına çok araç yok. Önceden olsa civic derdim ama toyotalara böyleyse civic ler 1.6 falan olmuştur. Cliolarda güzel arabalar ama biraz küçük. B segment sonuçta ama içi falan güzel. Ehliyet sınavı için sürmüştüm hoş baya. Tok hissettiriyor ve direksiyonu baya bir yumuşak ama kronik vs. Ne var bilmiyorum.
1.3 bütçe değil :peepokalp:

Ekler

• Screenshot_20251013_200855.webp
    Screenshot_20251013_200855.webp
    3.1 KB · Hit: 9
1.3 Clio fena. Yalıtım olarak Vag grubunun gerisinde, geriye kalan yönlerden 1.0 TSI B segment Vag grubu yerine tercih ederim.

1.3 Clio fena. Yalıtım olarak Vag grubunun gerisinde, geriye kalan yönlerden 1.0 TSI B segment Vag grubu yerine tercih ederim.
Çok yorar mı ki yalıtım, megan 1 vardı o civarda bir yalıtım kafii benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,496
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri