Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Hp 15-da1058ne laptobumda gözle görülür performans kaybı var

Yorumların için çok teşekkürler. İşlemci çekirdekleri tümü aktif,Güç planım yüksek modda denedim aynı dengeli denedim aynı,oyun modu açık denedim aynı kapalı denedim aynı. İşte bunların hepsini bende yaptım son care destek aramaya kapıldım dostum sende de aynı şekilde en son gördüğün gibi elde...
  2. M

Tertemiz kurulum yaptım,Windows 10 home en güncel versiyon win11'e beğenmediğim için itinayla geçmiyorum,işlemci ve ekran kartım eskiye nazaran yüzdelik dilim veremesemde şöyle açıklayabilirim önceden max 78 derece falan gören işlemcin şu an 84 falan görüyor ekran kartım fazla değişmedi 75-80...
  3. M

Termal macun değişti,bilgisayarı özenle her ay temizlerim,driverlar hep güncel,oyunlar SSD'de,indirdiğim bir programdan mı kaynaklı diye format attım sorun aynı.
  4. M

Arkadaşlar laptobumun özellikleri; 8X8 16gb ram,512gb m2 ssd,1Tb 5400rpm hdd,mx130 4gb gddr5 harici GPU,intel uhd 620 4gb dahili GPU,i5 8265u CPU. Laptobu alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve şu zamana kadar hiçbir sorun olmadan ağır oyunları dahi (Gta5,bf1,bf5,SW battlefront2,ark,pubg) rahat rahat...
Top Bottom