Arama sonuçları: *

1. R

Redmi 13 serisi alınmaya değermi

Turan Kaya'nın yeğeninin dediği gibi BAKACAAAZZZZZ 🤣
  2. R

X6 pro 12 olanından sipariş verdim umarım pişman olmam 😅
  3. R

Bataryası kötü olduğunu ve bu fiyata deymiyecegini söylediler ,plus ve pro hariç tabi
  4. R

Max 20k
  5. R

Merhabalar Telefonum baya eskidiği için yenir bir telefon almak istiyorum ama kararsız kaldım Redmi 13 pro 12gb(kendi sitesinde 18.500 olan) olana karar verdim ama yeni çıktığı emin olamadim Sizce almaya değermi? Pişman olurmuyum Oyun oynamıyorum sık sık sosyal medya kullanırım sadece bunun...
  6. R

2024 yılında iPhone 12 almak mantıklı mı

S23 bataryası nasıl tam olarak? Sosyal medya çok kullanıyorum ve telefonu şarja takmayı pek sevdiğimi söyleyemem 😅
  7. R

3 taksit 0 faiz kampanyası var bu nedenden dolayı almak istiyorum peşin vericek maalesef maddi durum yok ve kredi kartina taksit yaparsam çok fazla faiz alıyorlar
  8. R

Batarya konusuna çok takıldım , oyun falan oynamam sadece sosyal medya fazla kullanırım acaba bu konuda beni uzermi kafamda takılan tek konu bu kaldı
  9. R

Peşin vericek maddi durumum maalesef yok arkadaşlar , 3 taksit kampanyası olduğu için almak istedim ama kararsız kaldım
  10. R

Merhabalar Uzun yıllardir android kullaniciyim yeni telefon Almak istiyorum ve iPhone kullanmak istiyorum Vatan bilgisayarda kanpanya var 3 ay taksit olan bunu değerlendirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım Birçok kişi memnun ama bı o kadarda memnun olmayan kişiler var Sizce Alınır mı? yada...
  11. R

Samsung s22 mi yoksa s22 ultramj

Merhabalar, Samsung s22 serisi telefon almak istiyorum ama s22 ile ultra arasında fiyat farkı çok fazla var . S22 diğer telefonlarina göre daha uygun , bunu sebebi nedir sizce hangi telefon alınmalı , ikisi arasındaki bu fiyat farkı neden var ?
  12. R

Kablosuz kulaklık önerisi

Merbaka arkadaslar 750 TL bütçe ile Bluetooth kulaklık arıyorum genellikle müzik dinliyorum özellikle bass ve tiz benim için önemli Tavsiye ettiğiniz kulakliklar varmı ?
  13. R

bir çok görüntü mozaikleşme sorunu

Denedim ama hala durum değişen pekde bişey olmadı
  14. R

Nasıl yapicam soylermisin onu ?
  15. R

merhabaa arkadaşlar , bir çok oyunda karakterın saçlarında , uzakda duran herangı bır nesnede, karakter detaylarında , çimlerde vb yerlerde noktalasma goruntu bulanıklıgı ve mozaıkleşme var ne yaptıysam bı türlü düzeltemedim . film grim kapalı fsr kapalı fps mod falan hepsı kapalı ama ne...
  16. R

1000tlye kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhabalar Ben 1000tl bütçem var . Bu fiyata Fiyat performans bir kulaklık arıyorum mikrofonu özellikle iyi olan bir kulaklık istiyorum şimdiden teşekürler Not: lütfen kullandığınız ve memnun kaldığınız kulaklıkları söylerseniz mutlu olurum iki kere sağdan soldan duyulan abartilan...
  17. R

OBS UYGULAMA GIZLEME SORUNU

merhablar herkese . Ben yenı yenı yayın acmaya baslamıs bırısıyım . Oyun oynarken shıft+tap yaptıgımda arkadaslarımla olan mesajları gorunmesını ıstemıyorum yada steamı komple ve operanın komple gorunmesını ıstemıyorum sadece masaustu gorunsun oyunum gorunsun yeterlı . Youtube da falan boyle...
  18. R

crack oyun indirirken sistem kapanıyor

Arkadaşlar merhaba Yeni PC aldım ve korsan gow indirdim güvenilir siteden . Oyunu indirdim ve kurmaya başladım ama belli bir yuzdeden sonra PC komple yapaniyor ve geri açmak istersemde arkadan kapatılıp açtıkdan sonra geri açılıyor başka bir oyun daha denedim başka bir siteden eldenring ama...
  19. R

Faceit wingman sorunu

Arkadaşlar merhabalar Ben faceit 2vs2 wingman oynuyacak puan kasmak istiyorum ama siralamada adımı göremedim ve şöyle bir hata gördüm , faceit rekabetçi havuzlarında gerekli sayıda kaç atmanız lazım diye . Kac tane yapmam lazım ve hepsi win olması şartmi ? Şimdiden teşekkürler
  20. R

Tüm oyunlarda piksellesme sorunu

Baktım ve en sondaymis zaten
Geri