Redmi 13 serisi alınmaya değermi

resull

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar
Telefonum baya eskidiği için yenir bir telefon almak istiyorum ama kararsız kaldım
Redmi 13 pro 12gb(kendi sitesinde 18.500 olan) olana karar verdim ama yeni çıktığı emin olamadim
Sizce almaya değermi? Pişman olurmuyum
Oyun oynamıyorum sık sık sosyal medya kullanırım sadece bunun için batarya benim için önemli , gün içinde şarjı bana yeterli olurmu ?
Şimdiden teşekkürler iyi günler

Merhabalar
Telefonum baya eskidiği için yenir bir telefon almak istiyorum ama kararsız kaldım
Redmi 13 pro 12gb(kendi sitesinde 18.500 olan) olana karar verdim ama yeni çıktığı emin olamadim
Sizce almaya değermi? Pişman olurmuyum
Oyun oynamıyorum sık sık sosyal medya kullanırım sadece bunun için batarya benim için önemli , gün içinde şarjı bana yeterli olurmu ?
Şimdiden teşekkürler iyi günler
bütçe söyleyebilirmisiniz acaba diğer telefonlsr ile karşılaştırma yapalım ona göre

X6 pro al geç bence hocam. Redminin işlemcisi snapdragon 7s, 7+ ile alakası yok ve daha zayıf. X6 pronun işlemcisi 8+ gen 1 ayarında.

Hocam redmi 13 serisi tamamen saçmalık. Onun yerine.:
Poco x6 pro
Poco F5
S21 fe 5g (sanpdragon)
S22 ise exynos olur dersen al ,ben tercih etmem
Bütçe çıkabilirsin 13t modeli 25k ,daha uygun cihaz istiyor isen realme gt2 alabilirsin.
Ben olsam poco x6 pro alır geçerdim. Kamera önemli ise S serisi

X6 pro al geç bence hocam. Redminin işlemcisi snapdragon 7s, 7+ ile alakası yok ve daha zayıf. X6 pronun işlemcisi 8+ gen 1 ayarında.
Oyun oynamıyorum dedi X6 Pro saçma olur onun yerine S21 Fe veya Gt2 alabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bataryası kötü olduğunu ve bu fiyata deymiyecegini söylediler ,plus ve pro hariç tabi
Evet s22 bataryası kötü hep şarz aleti ile gezersin

Veya daha iyi örneğini vereyim 25k küsüratlara çıkabilirsen 13T alabilirsin

Veya daha iyi örneğini vereyim 25k küsüratlara çıkabilirsen 13T alabilirsin
X6 pro 12 olanından sipariş verdim umarım pişman olmam 😅

X6 pro 12 olanından sipariş verdim umarım pişman olmam 😅
olmazsın pişman oluncak bir telefon değil oyun performansı için aldıysan tereddüt etmene gerek yok zaten kamerasıda yeterli beklentin fazla değilse HyperOs de güzel daha gelicem birsürü HyperOs özelliğide var

olmazsın pişman oluncak bir telefon değil oyun performansı için aldıysan tereddüt etmene gerek yok zaten kamerasıda yeterli beklentin fazla değilse HyperOs de güzel daha gelicem birsürü HyperOs özelliğide var
Bende şubat sonunu bekliyorum x6 pro alıcam

Bende şubat sonunu bekliyorum x6 pro alıcam
Turan Kaya'nın yeğeninin dediği gibi
BAKACAAAZZZZZ 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye