Arama sonuçları: *

1. osmancevk

Windows 11 Kurarken Yükleme Başarısız Oldu Hatası

Arkadaşlar bayadır format atıyordum ama böyle bir sorunla karşılaştım yardımcı olur musunuz acil
  2. osmancevk

Monitör Standı Önerisi

Evet modeller bu doğrudur dün aramıştım desteklenmiyor demişlerdi 1779368973 İkili alsam bir uyumsuzluk olur mu boyutları farklı sonuçta
  3. osmancevk

Monitör Standı Önerisi

Hocam arkaları böyle şu deliklere olur mu
  4. osmancevk

Monitör Standı Önerisi

Hocalarım markayı aradığımda montör standı desteklemiyor demişti de monitörün arkasında ufak delikler var bir şeyle sabitlesem falan olur mu ? Yoksa universal alacağım
  5. osmancevk

Monitör Standı Önerisi

Arkadaşlar merhaba rampage crimson 25inç 300hz ve rampage RM-344 kullanıyorum bunların monitör stand desteği vesa desteği var mı varsa monitör standı yoksa da ona uyacak bir stand önerir misiniz ?
  6. osmancevk

Dayanıklı internet kablosu

Tamamdır hocam teşekkür ederim diğer kablo pert çokta anlamıyorum almışken sağlam alayım diye konu açmıştım teşekkür ederim diğer herkesin tavsiyeleri için de
  7. osmancevk

Hocam bina eski mecbur delmek zorundayım ve şu kablolarda yalıtım koruma falanda oluyormuş arkadaşım cat6a veya cat7 önerdi ekstra koruma vs.vs. anlattı da bir şeyler birde mhz farkları oluyormuş çok anlamıyorum kaliteli sağlam olsun uzun süreli kullanayım diyorum bu mhz de olağan lagları...
  8. osmancevk

Hocam şunu almayı düşünüyordum 460 lira gibi bir fiyatı var 10 metre
  9. osmancevk

Arkadaşlar merhaba,şuanda kullandığım cat6 kablo berbat halde yerden geçiyor ve sıkça üstüne basılıyor kablo parçalandı dış koruması içinde ki ince teller dışarıda ama hala çalışıyor ne zaman kopar bilmiyorum türknet 1 gigabit kullanıyorum 960 940 rahatlıkla veriyor bu kablo parçalanmadan yeni...
  10. osmancevk

Mouse ve klavye sıksık tutukluk yapıyor

performansta bir kayıp olur mu ki ? anakarta değil de kasaya taksam usb alıcıları performans sorunu olur mu onlarda ?
  11. osmancevk

kendi kabloları var zaten usb'den tpye-c ama kablosuz kullanmak istiyorum ona çözüm arıyorum teşekkürler tavsiyen için
  12. osmancevk

neyi ? ekipmanları mı ? ekipmanlarda bir sorun yok
  13. osmancevk

arkadaşlar merhaba wireles mouse ve klavye kullanıyorum kasa masanın arkasında kalıyor başka bir yere alamıyorum aslında mesafe çok uzun değil anca yerde kaldığı için arada mouse ve klavye algılayamıyor biz çözümü var mı mouse donuyor klavye basılı kalıyor bunları güçlendirmek için bir cihaz var...
  14. osmancevk

4 slotlu anakarta 2 ram takılmıyor

3200de hepsi
  15. osmancevk

reis nasıl anlatsam bilemedim uyuşmazlık sorunu oluyor ya anakarttan mı ramlerden mi bilmiyorum tarayıcıda video izlerken gidip geliyor arada anlamadım vallaha
  16. osmancevk

4 slotlu anakartı bilerek almıştım boşuna mı aldım yani :D
  17. osmancevk

şuan elimde 2 adet goodram 2x8 3600mhz cl18 ve 2 adet corsair 3200mhz 2x8 cl16 ram var muhtemelen corsairleri satıp 2 adet daha goodram alabilirim
  18. osmancevk

hocam bir tanıdıktan aldım goodram 2x8 3600mhz
  19. osmancevk

Herkese merhaba gigabyte a520m ds3h v2 anakartına sahibim 2 adet ram'im var fakat anakart 4 slotlu 2 rami siyah kısımlara takınca görmüyor bir şekilde görse bile standart 2133mhz de kalıyor biostan yükseltsemde kendisini 2133mhz de çalıştırıyor hatta biosta 3600mhz olarak gözüküyor pcyi...
  20. osmancevk

Gigabyte A520M DS3H V2 RAM uyumsuzluğu

Olur hocam teşekkürler
Geri