Dayanıklı internet kablosu

osmancevk

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba,şuanda kullandığım cat6 kablo berbat halde yerden geçiyor ve sıkça üstüne basılıyor kablo parçalandı dış koruması içinde ki ince teller dışarıda ama hala çalışıyor ne zaman kopar bilmiyorum türknet 1 gigabit kullanıyorum 960 940 rahatlıkla veriyor bu kablo parçalanmadan yeni ve dayanıklı kablo önerisi istiyorum en az 10 metre duvardan da geçirebilirim ama delmek gerekiyor delip delmemej konusunda kararsızım ve cat8 mi cat7 mi almalıyım tavsiye de bulunursanız sevinirim vegvieg cat8 var fiyatı uygun geldi kabeldirekt vs oldukça pahalı pek içim ısınmadı.

Arkadaşlar merhaba,şuanda kullandığım cat6 kablo berbat halde yerden geçiyor ve sıkça üstüne basılıyor kablo parçalandı dış koruması içinde ki ince teller dışarıda ama hala çalışıyor ne zaman kopar bilmiyorum türknet 1 gigabit kullanıyorum 960 940 rahatlıkla veriyor bu kablo parçalanmadan yeni ve dayanıklı kablo önerisi istiyorum en az 10 metre duvardan da geçirebilirim ama delmek gerekiyor delip delmemej konusunda kararsızım ve cat8 mi cat7 mi almalıyım tavsiye de bulunursanız sevinirim vegvieg cat8 var fiyatı uygun geldi kabeldirekt vs oldukça pahalı pek içim ısınmadı.
Al sana TAŞ gibi kablo. Hem evin içinde hem de eskiden ADSL kullanırken dış ortam olarak kullandım. Şu an da TT fiber de ev içinde kullanıyorum. 925 mbit falan alıyorum
Metresi 7 TL iken almıştım :) Şimdi 28 TL/mt.
4 senedir kar/yağmurda bana mısın demedi. Reçber kalitesi tartışılmaz

hcs , reçber kablo alıp rahatına bakabilirsin. ya da original kablo almak istersen ugreen tavsiye ederim .

Hocam Cat6 yeterli Normal kullanıcı için Cat7 ve cat8 daha çok Veri merkezleri vs. İçin

Cat 6 kablo 50-60 metreye kadar 10gigabyte destekliyordu diye hatırlıyorum yanlışım yoksa

Ayrıca zaten bu kablolar çok ucuz bir şeydir Cat6 gayet iyi ve ucuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Ne kada rkalitelş kablo alırsanız alın yerden odadan osaya çekerseniz insanlar basacaktır takılacaktır vs bir şekilde zarar görecektir bu yüzden 2 tavsiyem var

1-yerden değilde duvardan ğstren geçirerek götürün odadan odaya deşmek yerine Odanın kapısının üstündeki duvara delik açıp oradan geçirmek daha iyi daha az dikkat çekecektir kötü durmaz

2-Güçlü bir Wifi Adaptörü alabilirsiniz veya Powerline adaptörleri deneyebilirsiniz (ama 1GB destekli pahalı olur)

Ayrıca yeni binaysa duvarda prizde cat3 yuvası olur onun sayesinde tesisattan geçirebilirsiniz (genelde içinde cat6 kablo olur zaten)

Son düzenleme:
Geri