Arama sonuçları: *

1. H

40k bütçe monitör dahil

onu bende anlamadın büyük ihtimalle ilk seçtiğime uyguluyo pc toplammma indirimini
  2. H

40k bütçe monitör dahil

bu kadar uğraşmın olmanı takdir ediyorum fakat ben topladığımı düşünüyorum iişlemci-ryzen 5 7500f anakart-gigabyte b840m d2h ram-patriot viper venom 1x16 gb 6000mhz ekran kartı-msi geforce rtx 5050 8gb shadow ssd-team mp33pro 3500/3000 mb/s psu-msi mag a650bnl kasa-cougar mg140 işkemci...
  3. H

40k bütçe monitör dahil

sağol hocam iyi günler
  4. H

40k bütçe monitör dahil

tam alıcağım monitör oydu fakat kasa için limit sınırlı max 32k düşünüyorum yardımın içi teşekkür ederim
  5. H

40k bütçe monitör dahil

cevabın için teşekkür ederim fakat her parçasını özenle seçebilmek istiyorum dediğin gibi ddr5 sistemler var fakat güç kaynağı veya anakart içime sinmiyor nasılsa yeni oyunlar oynamıyorum anakart iyi olsun güç kaynağı iyi olsun kalanı değiştirebilirim ilerliyen zamanlarda
  6. H

40k bütçe monitör dahil

40k bütçem var belki az daha zorlayabilirim yeni oyunlara çok takılmıyorum oynadığım oyunlar gta 5 enhanced minecraft ets2 ats motortown behind the wheel fotodaki gibi bir şey düşünüyorum ama emin değilim
  7. H

Bu dekont sahtemi? Yardim edin

Aga guya bana oarayi aticak olan kadın bu
  8. H

Ben arastirdim ztn herkes 200 dolar istiyo diyo
  9. H

Banka istiyo 70 dolar
  10. H

Ama dekont?
  11. H

70 dolarin iade edilebilecegini soyluyor ve dekont atti emin degilim
  12. H

Daha atmadim
  13. H

Arkadaşlar fiverr da ilan açmıştım yazdılar bana telegrama gel diye gittim 25 sayfa attılar bunu cevir 2000 dolar alicaksin diye çevirdim attim inceleme altinda dediler sonra onaylandi dediler birini gonderdiker telegramdan ona da at diye attim tesekkur etti sonra odeme nasil yapicaklarini...
  14. H

20k Bütçe ile pc arıyorum direksiyon seti olsa çok iyi olur

Arkadaşlar 20k ilel bir pc düşünüyorum Bütün Gün gta 5 oynuyorum arada teardown fln oynarım nasıl bir pc benim için yeterli olur
Geri