ozomona
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 419
bende hulkum sinirlenince yeşile dönüyorum70 dolarin iade edilebilecegini soyluyor ve dekont atti emin degilim
bende hulkum sinirlenince yeşile dönüyorum70 dolarin iade edilebilecegini soyluyor ve dekont atti emin degilim
Ama dekont?hulk ada inanıyon dimi sen
olm sen ne yaşıyon MSAKFMAKFMSAKFM dekontun gerçek dekont olduğuna nasıl inanabiliyorsun şaka felan yaptığını söyleAma dekont?
ula 2000 dolar veren adam 70 doları sana ödetmeye çalışır mı kanka delirme70 dolarin iade edilebilecegini soyluyor ve dekont atti emin degilim
Banka istiyo 70 dolarula 2000 dolar veren adam 70 doları sana ödetmeye çalışır mı kanka delirme
tamam ödesin 70 doları 2k dolar sana gelirse ver geri 2k doları sana yollayabilecek adam 70i bankaya mı veremeyecekBanka istiyo 70 dolar
Ben arastirdim ztn herkes 200 dolar istiyo diyotamam ödesin 70 doları 2k dolar sana gelirse ver geri 2k doları sana yollayabilecek adam 70i bankaya mı veremeyecek
hocam riske girmeyin sonuçta 70 dolar az bi para değilBanka istiyo 70 dolar
70 doları havaya atmaya çok meraklıysan gönder gitsin yaBen arastirdim ztn herkes 200 dolar istiyo diyo
Elimde boğazda bir köprü ve galatada bir kule var bide topkapıda saray hepsi ama hepsi 4000 bin değil 3000k değil sadece 2k 2 bin tl gönder hemen hallediyim tapu işiniBanka istiyo 70 dolar
sen diyonki benim dolandırılmaya gönlüm razı biz seni tutamayız hocam öde 70 doları parayı alabilirsen bilgilendirirsin bizide bizim daha karışmamız doğru olmazBen arastirdim ztn herkes 200 dolar istiyo diyo
ikna edecek bir şey söylerin de senin dolandırılman lazım 70 doları atta aklın başına gelsinBanka istiyo 70 dolar