Arama sonuçları: *

• Users: Denml
  • Order by date
  1. Denml

Hoşlandığim kız ile nasıl konuşabilirim?

Ortak konular üzerinden devam etmeye çalışıcam ağladığım kadarıyla hem onu tanıma hemde kendimi tanıtmak amaçlı ortak bi konu üzerinden toparlamaya çalışırım konu eğer akıyor ve kız ile de kendimi yakın hissedersem tahminimce sohbet akar diye düşünüyorum
  2. Denml

Hocam özgüvensizlik yasiyorum ve ortaokulda obezken açıldığımda herkes benle dalga geçmişti suan boy ve kilom normal ve geliştirebilidiğim kadar gelişmeye çabaladım ama hala ne konuşacağımı bilemiyorum o konuda zaten sizlerden yardım istiyorum 1736891647 Genelde Fotoğraf cekmedigim icin o konuda...
  3. Denml

Suan lise 2 deyim 2 yıldır spora gidiyorum onun dışında aşçılık ve yabancı dil gibi kurslar ile de kendimi İngilizce yi kursta öğrenebildiğim kadarı ile biliyorum Rusça ise ana dilim, ayrıca küçuk yaşlardan beri piyano çalmaya meraklıyım
  4. Denml

Heee örnek için verdim ya onu silim abi 1736891142 Normalde böyle foto çekmiyorum örnek olması için verdim yüzümü çekmeyi tam sevmiyorum ama halledebilirim. 1736891176 Bu tiple bi şeyler başarabilir miyim
  5. Denml

Şimdi ben yaşım gereği çok tecrübeli biri değilim önceden 1 yıllık ilişkim oldu ve aldatıldım. Sarışın mavi gözlüyüm yani tip olarak ortalama sayılırım. Ortaokulda obezdim falan zar zor öz saygımı toparlayabildim full çekingen biriydim taki büyüdükçe ve tip olarak oturmaya başladıkça falan 2...
  6. Denml

Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC alınır mı?

Tamam hepinize teşekkür ederim ozaman bende alıcam.
  7. Denml

Minecraft: Java & Bedrock Edition for PC alınır mı?

Öncelikle merhaba, ben yukarıdada belirttiğim gibi Microsoft Store üzerinden Minecraft'ın Java ve Bedrock Edition sürümlerinin bir arada satıldığı sürümünü satın almak istiyorum. Çoğunlukla Survival oynuyorum ve önceden arkadaşımın kendi hesabı üzerinden oynuyordum ancak artık kendi hesabım...
Geri