Arama sonuçları: *

1. D

MSI Laptop performans sorunu

Herkese merhaba. Birkaç ay önce MSI gf63 thin gaming laptop aldım. Özellikleri : i7 11. Nesil RTX 3050 4gb 16 GB ram 512 SSD https://www.vatanbilgisayar.com/msi-gf63-thin-core-i7-11800h-2-3ghz-16gb-512gb-ssd-15-6-rtx3050-4gb-freedos.html Bilgisayar vermesi gerek performansı vermiyor gibi...
  2. D

Windows 10 kurulumu uefi olmadan

Beyler sorunu hallettim. Eğer aynı anakarta sahipseniz gönül rahatlığıyla uefi win kurabilirsiniz desteği varmış. Gpt bölüm düzeni ve fat32 yi seçin. Anakart gigabyte h61-m S2PV rev 2.1
  3. D

Hocam anlamadım win 11 ne alaka. Ben win 10 olan bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum
  4. D

Mbr yapınca fat32 çıkmıyor. Ntfs var sadece. Bu şekilde yazdırdığım zaman da boot menüsünden usb yi seçinde kurulacak bir işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor. 1679919430 Hocam burdan gelen mesajları görmüyorum. Size uygunsa instagram dan yazabilirsiniz çok iyi olur. @ahmetozelr siyah...
  5. D

Hiçbir şey yapmadım. Win kurulurken birden ekran gitti ve yaklaşık 30 dakika siyah ekranda kaldı ve hiçbir şeye tepki vermedi. 1679795176 Sonrasında sistemi kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda yeni bir bios ekranı geldi. Dediğiniz gibi bozuk bir bios ekranı geldi ama hiçbir şey yapamıyordum. Ne...
  6. D

Hocam uefi olarak kurmaya çalışırken bios u çökerttim diyorum. Nasıl uefi kurayım.
  7. D

Teşekkürler yarın deneyeceğim. 1679793615 Bir de iso dosyasını indirirken herhangi bir şeye dikkat etmeme gerek var mı yoksa direkt Microsoft un sitesinden indireyim mi.
  8. D

Herkese merhaba. 3. Nesil bir sistem kullanıyorum anakartım gigabyte h61-m S2PV modeli. 3. Nesil sistemlerde uefi desteği yokmuş bunu yeni öğrendim. Daha önce bunu bilmediğim için yeni aldığım ssd ye win kurmaya çalışırken bios u çökerttim. Bundan dolayı anakartıma yeni bios yazıldı. Şimdi...
  9. D

Am4 anakart gddr3 ekran kartı desteği

Kanka işlemci ram anakart biliyorum ** . İkinci el toplayacam zaten sıfırını niye alayım. 1678202478 O linkleri örnek olsun diye koydum. Modeline bakın diye
  10. D

Am4 anakart gddr3 ekran kartı desteği

Herkese merhaba. Şuanda ddr3 bir sistem kullanıyorum. Ekran kartım r7 240 gddr3. Bu sistemi satıp ddr4 e geçmeyi düşünüyorum anacak ekran kartı için şimdilik yeterli bütçem yok. https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b450m-a-ii-amd-b450-ddr4-4400-mhz-oc-am4-matx-anakart-pm-HB00000ZJYOL...
Geri