Arama sonuçları: *

1. G

Ram frekans değeri farklı yerlerde farklı görünüyor

Asus tuf a15 2023 fa507nu r7 7735hs rtx4050 versiyonunu kullanıyorum ram alma düşüncem vardı boş slota asusun kendi üretici bilgisi ,görev yöneticisi ve diğer sitelerde 4800 mhz gözüküyor lakin cpu z ve hwinfo gibi programlarda 5600 mhz olarak gözüküyor verdiği seri numarasıda 5600 mhz olduğu...
  2. G

Lol düşük fps laptop

valorantta 250 gta 5 full ayar 110 civarı fps alıyorum lakin yine lolde 90-120 arasında gidiyor hiçbirşey işe yaramadı şimdiye kadar laptop asus tuf a15 8 gb ram 4050 140 watt r7 7735hs
  3. G

intel sorunlu işlemcili laptopu olanlar ne yapmalı ?

son videoda kanalın i5 ler içinde kabul ettiler olduğunu halen laptoplar için reddediyorlar lakin başta da sadece i7 ve i9 lar için demişlerdi şuan bütün 13 ve 14. nesiller için kabul ettiler
  4. G

intel sorunlu işlemcili laptopu olanlar ne yapmalı ?

Merhaba geçen sene mediamarkt üzerinden i513500h lı bi laptop aldım işlemci muhabbetleri başlamadan bf 2042 ve fifa 24-25 olmak üzere bazı kendi kendine kapanmalar yaşadım bunları ea in kötü optimizasyonuna verdim . şimdi bu muhabbetlerden sonra şüpheleniyorum bunu gerekçe göstererek herhangi bi...
  5. G

Aniden bilgisayar kendini kapatıyor fifa 23 ve fc 24

90 a yakın yüksek bi değer lakin dediğim gibi yeni oynamıyorum önceden full ayar gta 5 ve fifayı aynı anda açıyordum yine bişey olmuyordu
  6. G

Aniden bilgisayar kendini kapatıyor fifa 23 ve fc 24

Daha önce aylardır oynamama rağmen laptopumda 1 haftadır aniden kapatıyor kendini maç içinde nedenini anlamadığım bi şekilde ve kendisini açmıyor kapanmadan önce öyle ağır bi donma kasma vsde mevcut olmuyor. hp 15 serisinden i5 13500h rtx 4050 75 watt
  7. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

ytd olmak birlikte ekonomi açısında bu durağanlık bi süre daha sürecek bakan değişmediği takdirde yani en azından şu an öyle gözüküyor daha iyi bişey beklenebilir imkanın olan birisi için fırsatlar çok oluyo bu ara
  8. G

battle field 2042 açılmadan kapanıyor

hiçbir hata vermiyor donma vs de yok epilepsi uyarısı verdiği yazı veya bi sonrasında bi şey sorduğu bi ekran var orada direkt kapanıyor 1715851647
  9. G

battle field 2042 açılmadan kapanıyor

Battlefield 2042 açılırken kendi kendine kapanıyor sistem gereksinimlerini karşılamama rağmen açılamadan kapanıyor çözümü nedir neden oluyor olabilir ? sistem : i5 13500h rtx 4050 75 watt 16 gb ram
  10. G

Fm 24 kadro kayıt yardım

isviçre liginde kadro seçiminde 3 değişiklik sınırı var fakat hiçbir oyuncu kaydetmesem bile 3 oyuncu kotası dolu halde gözüküyor çözümü nedir nerde hata yapıyorum ?
  11. G

FİFA 23 Gamepass Kol önerisi

gamepass fifa 23 direkt algılıyor mu peki ben tuş kısmıyla oynuyorum genellikle sıkıntı olmaz o yüzden
  12. G

FİFA 23 Gamepass Kol önerisi

FİFA 23 Gamepass üzerinden indirdim kolumu görmüyor uygulama ilede sıkıntı oluyor uygulamasız aygılayacağı uygun fiyatlı köl öneriniz var mıdır ? 300 500 tl gibi
  13. G

Epic games sürekli şifre istiyor

Evet işaretliyorum fakat çoğunlukla hatırlamıyor
  14. G

Epic games sürekli şifre istiyor

Epic Games Sürekli Şifre istiyor beni hatırla dememe rağmen 10 girişin 7 sinde şifre girmem gerekiyor uygulamanın genel yapısı mı böyle değilse çözümü nedir ?
  15. G

En son cracklenen fifa

Beyler şimdiye kadar ki pc fifa 16 dan sonrasını kaldırmıyordu dolayısıyla bihaberim fifanın en son çıkan oyunları cracklendi mi evetse en son hangisi ?
  16. G

HP Victus ekran kartı kaç watt ?

Kanka 30 45 wattlıklarda var ilk çıktığı zamanlar öyleydi
  17. G

Linkini atabilir misin
  18. G

HP Victus 6G0E4EA 16-D1016NT modelini kullanan varsa kaç watt hiçbir yerde bulamadım
  19. G

JBL Flex ghost kullanım deneyimi, fiyatına değer mi ?

1.7k gibi yüksek bi fiyata satılıyor 500-600 civarına teatronics vb bişeye göre aradaki fark verilir mi ?
Geri