İlk 7 gün için iade verebileceğini söylüyor gürgençler emin olmak için müsteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin 7 gün sonrası artık biraz allaha emanet ...
Hocam hızlı bağlanma vb olayı açısından airpodsdan farklı değil gelen üründe de problem yaşamazsın iade şansında var lakin 5-6 ay sonra ki problemde...
Solo buds idi galiba bahsettiğiniz model onun normal satış fiyati zaten 2400 civarlarındaydı bu 8000 tl lik studio buds modeli bahsettiğiniz olay yok yani
https://www.gurgencler.com.tr/beats-studio-buds-true-wireless-noise-cancelling-earphones-mj4y3ee-a-beyaz-outlet buyur hocam garantisi yok 7 gün içinde iade...
Beats studio buds outlet (3k) ile soundpeats air 4 pro (2.5k) arasında kaldım açıkcası beats eski bi ürün lakin ses kalitesi vs değer mi birazda risk...
beats studio buds alınır mı 3kya kadar düşürmüşler nasıldır ses kalitesi vs güncel durumda soundpeats air 4 pro ile kıyaslarsak hangisi daha mantıklıdır...
hocam genelde isimsiz satıcılar oluyor bu fiyatta hepsiburadanın kendisinden alıyorsun en azından şahsen ben güvenmek ve uğraşmak istemiyorum özellikle...
Beats studio buds alıp kullanan var mıdır ne kadar iyi bi kulaklık fiyatı okey gibi geldi şahsen , bide bu kulaklıklar bazı mağazalarda direkt kapalı oluyor...