Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Msi Cyborg 15 A13VF Laptop windows kurulumunda disk silememe

Şu an format atarken kullandığın flash bellek kaç gb 1755605452 Disk 0 büyük ihtimalle format flashı o yüzden soruyorum. Disk 1 bölüm 1 ve bölüm 2 asıl diskin bölüm 3 msi driver bölümü orayı silme
  2. A

Laptop Termal Macun Önerisi

Sıvı metalin performansını hiçbiri geçemez orasını kesinleştirelim ama kendin yapma ve güven dersen padi seçerim. Bazı firmalar garantin bitse de ücret karşılığı bakımı yapıyor istersen ne kadar onu da sorabilirsin. Bakarsın ucuz onu yaptırırsın.
  3. A

Laptop Termal Macun Önerisi

Şimdi şöyle eğer cihaz garantili ise bakım yaptırırken değiştirirler zaten ve stok olarak sıvı metal gelmesi cihazın normal bir macun ile dayanmadığını gösterir. Ayrıca ben de laptop kullanıcısıyım laptoplarda normal macunlar uzun süre dayanamıyor pump out durumu sık sık oluyor sürekli...
  4. A

Yardım Msi vector gp68hx Intel PCH

Boyutlar aynı aslında heatsink bulunabilir ama masraflı olur. Garantim olsa değiştirmeyi yaptırırdım da o kadar servise götürdüm yeni nesilde düzeltmişler sadece neyse sövmeye gerek yok. Şu parçalar gelsin bir deneme yapıcam olmadı dediğin gibi bir ince pad alıp bir plakayla destekleyebilirim.
  5. A

Varsayılan olarak yüksek tasarrufta zaten. 109-110 en düşük hali çünkü ben bios içinde bayağı bir kıstım bilgisayarı 119 da bilgisayar kendini korumaya alıyor ve kapanıyordu. Bu hangi model acaba eğer sonraki modellerde bunu getirdilerse kronik bir sorun var demek ki. Ben bu sorun için kaç kere...
  6. A

2. bir ssd yok ayrıca pch üstünde soğutma yok diye biliyorum fotoğrafın ortasındaki pch olarak düşünüyorum
  7. A

Merhaba, Msi vector gp68hx (i9 13980hx ve 4080) bilgisayarım için aylar önce pc ısınıp kapanıyor diye konu açmıştım ve termal macunumu thermalright heilos ile değiştirdim o zamandan bu yana sıcaklık olarak maksimum 95 gördüm fakat asıl sorunum olan bilgisayarın kapanması ara ara kendini...
  8. A

Spider-Man: Miles Morales oynamdan Spider-Man 2 oynanır mı?

ben içinde özet vardı diye hatırlıyorum
  9. A

Spider-Man: Miles Morales oynamdan Spider-Man 2 oynanır mı?

Ben üst üste oynarsam sıkılırım diye oynamadım 2 de hikaye özetini izledim.
  10. A

Çözüldü✓ I9 13980hx laptop için termal macun

Bilemiyorum mx6 hiç denemedim msi ın stok ne var bilmiyorum o da soğutmuyordu, tg kryonaut da kullandım 1-2 derece farkı vardı sadece bu da olmasaydı zaten tg conductonaut a geçecektim ama güzel şu an
  11. A

Pad kategorisine girer herhalde ama ptm7950 , tg kryosheet(elektrik geçirme riski var), tg carbonaut gibi ürünlerin muadili özellikle ptm7950 yi çok kullanan varmış ama onunda sorunu yurtdışından gelmesi oluyor. entryfinished sağolsun biraz araştırmasını yaptım en mantıklısı thermalright...
  12. A

Padler geldi uyguladım (işlemci üzerindeki mx4 sadece 1 hafta önce sürmeme rağmen erimişti) Ayarlar önceki test ile aynı Sonuçlar daha uygulamanın 1 saat sonrası , 1 hafta sonra oturduğu söylenmişti , değerler normale döndü. Bir de cinebench de sıcaklık gözünüze fazla gelebilir önceki testlerde...
  13. A

Yarın gelicek padler mx4 ile şu anki sonuçlar İ9-13980hx ve 4080 - harici monitör w11 bios ayarları default hiçbir undervolt yok güç modu dengeli msi modu dengeli cs2 1920x1080 en düşük ayarlar ilk 2 foto normal fan son ikisi turbo fan
  14. A

tamamdır teşekkür ederim bu hafta içinde alıp sonuçları paylaşacağım
  15. A

peki bunu uygularken sıvı metal gibi bir riski var mı? tg nin benzer bir ürünü vardı kryosheet onda iletkenlik vardı mesela
  16. A

pumpout yapmadığı için mi yoksa sıcaklıklarda fark yapıyor mu?
  17. A

Merhaba msi gp68hx kullanıyorum i9 13980hx var mx4 macun yeterli olmuyor 90-95 derece görüyorum daha iyi bir macuna geçmem lazım ne önerirsiniz? (sıvı metal korkuma süremiyorum)
  18. A

Msi vector gp68hx 13vh i9 13980hx sıcaklık değerleri

Msi vector gp68hx 13vh laptopa sahibim i9 13980hx işlemcisi var yakın zamanda sıvı temasından tamir gördü çalışıyor fakat işlemci boşken veya oyun içindeyken alakasız sıcaklık değerleri görüyor mesela boştayken 45-50 derece 75-80 görüyor veya cs giriyorum 85 derece ama birden 95-100 görüp tekrar...
  19. A

Yardım vector gp68 hx 13vh birden kapanıyor

Merhaba MSI vector gp68 hx 13vh bilgisayarını alalı 8 ay oluyor 5. aydan sonra bilgisayar aşırı ısınmaya başladı ekran kartını zorlayan herhangi bir oyun açtığımda işlemci 95 derece gösteriyor hatta 100 dereceye çıkıyor ve gpu ise 80 derece üstü oluyor turbo modunda bir şekilde oyunu...
  20. A

MSI PULSE 15 B13VGK-440TR

https://www.hepsiburada.com/msi-pulse-15-b13vgk-440tr-intel-core-i7-13700h-32gb-1tb-ssd-rtx4070-windows-11-home-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003Z3PLV Aklımda bu laptop var sizce alınır mı? Veya daha iyisi varsa önerebilir misiniz? Not: masaüstü ihtiyacım yok laptop almam gerekiyor.
Geri