Arama sonuçları: *

1. B

1. ve 2. döneme göre sınıfta kalma

kaçıncı sınıfsın ona göre değişir benimde güncel böyle bir konum bakarmısın eğer bilgin varsa https://forum.donanimarsivi.com/konu/3-dersten-kaliyorum-siniftami-kaliyorum-yoksa-sorumlulukmu-yoksa-duezmue-gecicem.933413/#post-8526514
  2. B

3 dersten kalıyorum sınıftamı kalıyorum yoksa sorumlulukmu yoksa düzmü geçicem

edebiyattan geçiyorum genel ortalamamda 50 üstünde şu 9. sınıflarda 3 dersten kalınca kalma muhabbeti varya o kafamı karıştırdı biraz
  3. B

11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
  4. B

iki dönemin ortalaması 50 üstünde edebiyattanda geçiyorum yani sorumluluğa kalmadan düz geçiyorum teşekkürler 1717015217 merak ettimde emin siniz demi malum yeni yönetmenlik biraz öpücü :D
  5. B

11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
  6. B

Hisse alıcam bi kaç kafama takılan soru

açığa satış vs. bilmiyorum maalesef o tarz şeyleri 😅şimdilik düz hisse al sat niyetindeyim zaten uzun vade için
  7. B

Teşekkür ederim çevremden bi kaç kişi 'paranı kaybedersin üstüne borca girersin' tarzı şeyler söylediği için merak etmiştim
  8. B

Yardım Hisse alıcam kafama takılan bi kaç soru

Teşekkürler yazdım bunları kafaya 😅 iyi akşamlar
  9. B

Teşekkürler cevaplarınız için peki şunlara dikkat et tarzı tavsiyeleriniz varmıdır
  10. B

Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim 1- Diyelim 200 TL para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 TL param 100 TL ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...
  11. B

Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim 1- Diyelim 200 tl para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 tl param 100 tl ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...
  12. B

Yardım OPPO A74 nasıl format - yazılım atabilirim

tamirciden yeni aldım :D onlarda yapamıyo kjnvdskjndsvkjndv anladım eyw
  13. B

ah be riske girmek istemiyorum sadece servise fln mı göndersem acaba serviste sorun yaşayanda çok
  14. B

haydaaa varmı acaba bilgili bir kişi etiketlesen
  15. B

telefonu açamıyorum :) root imkansız gibi hemde riskli
  16. B

Telefoncuya verdim batarya yada tuşun filmindendir dedi batarya denemiş olmamış orijinal olanı geri takmış sonra güç tuşunun filminde sorun var dedi yaşadığım şehirde bulamadılar istanbuldan buldular getirdiler değiştirdiler ben telefonu verirken arayüze geçiyodu reset tuşuna ince bişi sokup...
  17. B

Yardım oppo a74 logoda kalma tavsiye lazım arkadaşlar

arayüze geçemiyorum telefon zaten açılmıyo karşımda oppo yazısı gidip geliyo bakışıyoruz 1 saattir
  18. B

Yardım oppo a74 logoda kalma tavsiye lazım arkadaşlar

Telefoncuya verdim batarya yada tuşun filmindendir dedi batarya denemiş olmamış orijinal olanı geri takmış sonra güç tuşunun filminde sorun var dedi yaşadığım şehirde bulamadılar istanbuldan buldular getirdiler değiştirdiler ben telefonu verirken arayüze geçiyodu reset tuşuna ince bişi sokup...
  19. B

Twitch İştirak sözleşmesi hakkında merak ettiklerim yardımcı olursanız sevinirim.

1- reşit deilim ailem izin veriyor ve onaylıyor sıkıntı yok o konudan dolayı ailem hakkında onay isim soyisim e posta onayı dışında bir şey gereklimi. 2- vergi ödemeleri nasıl olucak nereye ödemem gerekiyo ve ilk 3-5 ay pek kazanıcamı sanmıyorum 3-5 bişiler anca kazanırım gibi geliyor izliyenim...
Geri