Arama sonuçları: *

• Users: umpaX
  • Order by date
  1. U

PC TV'de İyi Performans Verir mi?

Yok hocam cs değilde daha çok hikayeli oyunları oynamak için almayı düşünüyorum. Şu an elimde 27inç bir monitör var daha büyük ve daha kaliteli bir ekranda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. 1754655853 Hocam direkt oyun amaçlı o özellikleri yoğun olan bir tv almayı düşünüyorum.
  2. U

PC TV'de İyi Performans Verir mi?

Arkadaşlar selamlar elimde 5070ti 7800x3dli bir sistemim var. Sadece üst düzey hikayeli oyunları oynamak için 4K yüksek hzli 55inç Oled bir TV almak istiyorum. Ps5 teki gibi bir performans alır mıyım? Donma vs. yaşanır mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  3. U

Hangi Oled Monitörü Almalıyım?

Hocam 4K almayı düşünüyorum. Samsungun 4K monitörüne de baktım fiyat olarak en uygun olanı ama özellik ve kullanıcı deneyimi açısından diğerlerinden daha geride gözüküyor. 1746790005 Hocam bende 32 inç almayı istiyorum ama 32inç iyi oled monitörler 60 binin üzerinde ayrıca 70-80 cm mesafeden...
  4. U

Hangi Oled Monitörü Almalıyım?

Arkadaşlar selamlar İlk OLED monitörümü almayı düşünüyorum. Ekran kartım 5070 Ti, işlemcim 7800X3D. Sadece PC'de oyun oynamak için 4K OLED bir monitör istiyorum, ancak hangi modeli alacağıma karar veremiyorum. *32 inç ya da 27 inç OLED arasında düşünüyorum. Masayla aramda 70 cm mesafe var bu...
  5. U

Pc Toplamama Yardım Eder Misiniz?

Evet hocam 1080pde darboğaz yersin ama bende şu an bu sistemi cs oynadığım için 1080pde kullanıyorum csde hiç sorun yok gayet iyi. 700 fpse yakın devam ediyor. 2K ve 4K çözünürlükte hiçbir problem olmaz. 1746692803 Hocam 1080pde nasıl darboğaz olmaz. Kart ve işlemci zaten 2k hatta 4k amaçlı...
  6. U

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-prime-ap-850g-850-w-fiyati,411046457.html Hocam eğer kabloları da beyazsa alternatif olarak buna da bakabilirsin :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  7. U

Rica ederim hocam ne demek yine yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin. İyi oyunlar şimdiden hayırlı olsun
  8. U

Evet hocam icue uygulamasından istediğiniz renge ve moda çekebiliyorsunuz. 1746647056 İşlemci için 7800x3d oyun için çok iyi bir seçenek eğer bütçe zorlanabilirse tabii ki 9800x3d alınabilir.
  9. U

Hocam o benim mouseun dongleı kasayla alakalı değil :D:D
  10. U

Hocam sıvı soğutma gayet rahat bir şekilde sığıyor zaten kasanın montajı çok kolay. Ram olarak daha uygun seçeneklerde var eğer fps oyunları oynuyorsanız CL değerinin düşük olmasına dikkat edin. 30-32 6000-6400 hz düzeyi iyidir...
  11. U

Hocam benim sistemimde şu an aynı anakart soğutucu ve güç kaynağı var . Ben ekran kartı olarak galax 5070ti almaya karar verdim şu an için sistemden çok memnunum. Soğutma değerleri vs. gayet iyi. Ram olarak Corsair 2x16 Vengeance 6000Mhz CL 30 White ram kullandım icue uygulamasından renklerini...
  12. U

Çözüldü✓ Furmark Değerleri Normal mi?

Hocam extreme ayarlarda 10 dakika yaptım kontrol edebilir misinz?
  13. U

Çözüldü✓ Furmark Değerleri Normal mi?

Arkadaşlar selamlar 5070ti ekran kartı aldım. 12 Dk boyuna furmark testi yaptım değerler bu şekilde bir problem yok değil mi? Başka yapmam gereken bir test var mı?
  14. U

PSN HESABIMI NASIL SATABİLİRİM

PS4 döneminde yapılıyordu 5 döneminde oluyor mu bilmiyorum. İçindeki triple a oyunlar var tek tek almak yerine çok daha uygun bir fiyatla böyle hesap satılıyordu.
  15. U

PSN HESABIMI NASIL SATABİLİRİM

Arkadaşlar selamlar, ps5imi sattım ve iyi bir pc topladım. Tekrar konsola dönmeyi düşünmüyorum o yüzden psn hesabımı satmak istiyorum bunu yapabileceğim bir yer var mı acaba? Hesabı satarken dikkat etmem gereken noktalar neler? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  16. U

Sistemim için hangi monitörü seçmeliyim?

Hocam ben bu 240hzi sadece cs için istiyorum csyi 1280x960 çözünürlükte oynuyorum dpi portunun1.4 olması bunda sorun olmaz değil mi? Anladığım kadarıyla bu 2.1dpi olayı 4K çözünürlükte 240hzi vermek için olan bir durum. Doğru mu anlamışım :D
  17. U

Sanırım 4k 240 hzde 1.4 display port sıkıştırarak gönderiyormuş görüntüyü. 2.1 dp direkt olarak gönderiyor o yüzden msi monitör daha mantıklı olur sanırım ama arada 3 bin tllik bir fiyat farkı var. Aradaki fiyat farkına değecek bir performans kaybı oluyor mu acaba?
  18. U

Arkadaşlar aşağıdaki iki monitör arasında kaldım hem rekabetçi hem de 4k triple a oyunları oynamak istiyorum5070Ti vs 7800x3d işlemcim var hangisini tavsiye edersiniz. Daha önce asus kullandığım için asus monitörleri seviyorum ama asusun display portu 1.4 msi olanın 2.1 5070ti ekran kartında 2.1...
  19. U

OLED almalı mıyım? (XG27UCDMG)

Ayrıca asus bu monitörde yanma durumuna karşı 3 yıl garanti veriyor. bununla ilgili çok fazla önlem alıp teknoloji geliştirmişler. Monitör daha çok yeni ve 27inç olarak alabileceğin dünyaki en iyi monitör olabilir. Ben yine de almadan önce bir süre bekleyeceğim.
Geri