Pc Toplamama Yardım Eder Misiniz?

Evet Saphire 1900 TL Artmıs Dun 36k Dı Tam

Ram olarak sizin aldıgınız hosuma gıttı kasanın renklerıyle aynı renk olabılıyor degıl mı?

Evet Saphire 1900 TL Artmıs Dun 36k Dı Tam

Ram olarak sizin aldıgınız hosuma gıttı kasanın renklerıyle aynı renk olabılıyor degıl mı?
Evet hocam icue uygulamasından istediğiniz renge ve moda çekebiliyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci için 7800x3d oyun için çok iyi bir seçenek eğer bütçe zorlanabilirse tabii ki 9800x3d alınabilir.

işlemciyi en son alacagım butce yeterse 9800x3d yetmezse 7800x3d alacagım hersey ıcın tesekkurler cok yardımcı oldun valla heleki sıvı sogutucu konusunda

işlemciyi en son alacagım butce yeterse 9800x3d yetmezse 7800x3d alacagım hersey ıcın tesekkurler cok yardımcı oldun valla heleki sıvı sogutucu konusunda
Rica ederim hocam ne demek yine yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin. İyi oyunlar şimdiden hayırlı olsun

tesekkur ettım sımdılık maalesef daha hayırlı olamıyyor psu stoklarda yok alamıyorum :D

Aynı kasa ve anakartı kullanıyorum. Memnunum hocam çok güzel görünümü var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram olarak patriot viper venom 2x16 önerebilirim. 32 gb olmalı artık bence.

Ben de her şeyi aldım bir tek ekran kartı kaldı. Render yapacağım için rtx 5070 düşünüyordum fakat 1-2 ay bekleyip bütçemi arttırabilirsiniz ve 5070ti alabilirim. Soğutucu olarak kule tipi soğutucu aldım fakat pişmanım bütçem olduğu vakit direk sıvı soğutucu alacağım. :D

psu - ram ve ssd yi ne aldın hocam
Ben de her şeyi aldım bir tek ekran kartı kaldı. Render yapacağım için rtx 5070 düşünüyordum fakat 1-2 ay bekleyip bütçemi arttırabilirsiniz ve 5070ti alabilirim. Soğutucu olarak kule tipi soğutucu aldım fakat pişmanım bütçem olduğu vakit direk sıvı soğutucu alacağım. :D

psu - ram ve ssd yi ne aldın hocam
Ram Patriot Viper Venom 2x16 RAM ve Kingston Renegade 1 TB SSD aldım hocam. Ram ve SSD'den memnunum kesinlikle öneririm. Fakat PSU olarak çok memnun değilim. Corsair CX750 aldım. 5070ti alırsam besleyebilir mi bilmiyorum. Bir de siyah renk olması pek hoşuma gitmedi kasa falan setup full beyaz olduğu için. :D Kule tipi soğutucu da siyah renkte o yüzden çok iyi durmuyor. Dediğim gibi bütçem olduğu anda direk sıvı soğutucu alacam ve PSU'yu değiştireceğim. Ama önceliğim ekran kartı.

bildigim kadarıyla viper de siyah gidiyormu sisteme?

@umpaX Reis Birsey Sorucam Bende 2 Monıtor Var İkiside 1080P Bir Sıkıntı Sortun Darbogaz Yasar Mıyım 9070 xt yada 5070 ti ile islemciyi ryzen 7 9800x3d varsay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,661
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri