U

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• U
      umpaX, Asus pg27ucdm aldım testler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam 6-7 ay kullandım bu monitörü sonrasında 32inç'e geçmek istediğim için sattım. Gerçekten çok üst seviye bir monitör hayırlı olsun. Herhangi bir...
    • U
      umpaX, PG32UCDM3 vs Oled TV başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yaklaşık 6-7 aydır PG27UCDM kullanıyordum. Bildiğim kadarıyla aynı panelin 27 inç versiyonu. Monitör gerçekten inanılmaz iyi, görüntü kalitesi üst seviye...
    • U
      umpaX, PG32UCDM3 vs Oled TV başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ne gibi sorunlar yaşadın hocam? Akıcılık- gecikme vs. gibi mi?
    • U
      Oled tv var bende 5080 i bağladım pek verim alamadım hoşuma gitmedi bende p27ucdm aldım gayet iyi tek sıkıntı ips den geçtikdennsonra parlaklık zayıf
    • U
      ikisi çok farklı şeyler bence monitörün fiyatının düşmesini bekle. 60-65k arasına alınabilir bir monitor. Şu an qd oled tarafında daha iyisi yok tam bir goat.
    • U
      80 e alacaksan benim bile içim yanar yok ben bir yolunu buldum 60 65e alacağım dersen al geç ucdm ama vallahi bende alabiliyorum ama almıyorum. tv konusunda...
    • U
      umpaX, Monitör kategorisinde PG32UCDM3 vs Oled TV başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selamlar, Sadece hikayeli oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör veya TV almayı düşünüyorum. Sistemim RTX 5070 Ti ve Ryzen...
    • U
      umpaX, PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Böyle bir fiyatlandırma olamaz şaka gibi bir fiyattan monitörü çıkarttılar. 2 Haftadır falan almak için stoğa girmesini bekliyordum. 1300 Dolar satış...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,430
Üyeler
192,723
Son üye
LegendAdar
Geri