PG32UCDM3 vs Oled TV

umpaX

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar selamlar,
Sadece hikayeli oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör veya TV almayı düşünüyorum. Sistemim RTX 5070 Ti ve Ryzen 7800X3D.
Rekabetçi oyunlar için 400Hz BenQ monitörüm var. Bu yüzden alacağım ekran için tek önceliğim üst düzey görüntü kalitesi.
ASUS PG32UCDM3 modelini düşünüyorum ancak fiyatı bana oldukça yüksek geldi ve satıcıların fırsatçılık yaptığını düşünüyorum. Bu seviyeden alıp bu fiyat politikasını desteklemek de istemiyorum. Çünkü üzerine 10–15 bin TL daha eklediğimde Samsung S90F QD-OLED TV almak mümkün oluyor.
Ancak PC’yi TV’ye bağlayarak kullanmak nasıl olur emin değilim. Bu konuda deneyimi olan var mı, herhangi bir sorun yaşanır mı? Tv alırsam bir koltuk da almam gerekecek o yüzden arada kaldım fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

80 e alacaksan benim bile içim yanar yok ben bir yolunu buldum 60 65e alacağım dersen al geç ucdm ama vallahi bende alabiliyorum ama almıyorum. tv konusunda bişey diyemem uplamış olayım

Arkadaşlar selamlar,
Sadece hikayeli oyunlar oynamak ve dizi/film izlemek için bir monitör veya TV almayı düşünüyorum. Sistemim RTX 5070 Ti ve Ryzen 7800X3D.
Rekabetçi oyunlar için 400Hz BenQ monitörüm var. Bu yüzden alacağım ekran için tek önceliğim üst düzey görüntü kalitesi.
ASUS PG32UCDM3 modelini düşünüyorum ancak fiyatı bana oldukça yüksek geldi ve satıcıların fırsatçılık yaptığını düşünüyorum. Bu seviyeden alıp bu fiyat politikasını desteklemek de istemiyorum. Çünkü üzerine 10–15 bin TL daha eklediğimde Samsung S90F QD-OLED TV almak mümkün oluyor.
Ancak PC’yi TV’ye bağlayarak kullanmak nasıl olur emin değilim. Bu konuda deneyimi olan var mı, herhangi bir sorun yaşanır mı? Tv alırsam bir koltuk da almam gerekecek o yüzden arada kaldım fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
ikisi çok farklı şeyler bence monitörün fiyatının düşmesini bekle. 60-65k arasına alınabilir bir monitor. Şu an qd oled tarafında daha iyisi yok tam bir goat.

Oled tv var bende 5080 i bağladım pek verim alamadım hoşuma gitmedi bende p27ucdm aldım gayet iyi tek sıkıntı ips den geçtikdennsonra parlaklık zayıf

Arkadaşlar selamlar,
Ben 4070 ti super sistemi LG c5 ile kullanıyorum güzel oluyor. Bu fiyata monitör almak saçma tv al keyfine bak.
8233.webp
8237.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
ikisi çok farklı şeyler bence monitörün fiyatının düşmesini bekle. 60-65k arasına alınabilir bir monitor. Şu an qd oled tarafında daha iyisi yok tam bir goat.
Yaklaşık 6-7 aydır PG27UCDM kullanıyordum. Bildiğim kadarıyla aynı panelin 27 inç versiyonu. Monitör gerçekten inanılmaz iyi, görüntü kalitesi üst seviye; ancak 27 inç boyutta istediğim immersion hissini tam olarak alamadım ve bu yüzden sattım. Sonrasında bir süre 32 inç bir monitör kullandım ve aradığım boyut kesinlikle bu yönde. Ancak gidip de 80 bin TL vermek bana gerçekten çok mantıklı gelmiyor. Cihazın yeni nesil QD oledler gelene kadar goat olduğu konusuna katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,645
Üyeler
192,766
Son üye
fratikcavanari
Geri