Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

PS 4 pro internet sorunu

Tek çözüm. diğer çözümler ekipman gerektirir.
  2. YusufTheBolt

akü nekadar süre çalışır

İnverter kaybını hesaba katarsak düz mantık 8-10 saate kadar aralıksız çalışması öngörülür. Bu süreyi çok genel olarak söylüyorum. Akünün kimyasal ömrünün %80 üzeri olduğunu ve lityum olmadığı varsayarak. Ampulleri 9w ampullerle değiştirip daha uzun süre kullanım alabilirsiniz. Aynı akünün hem...
  3. YusufTheBolt

Intel uyumlu hava soğutmanın ayakları kırıldı

https://www.trendyol.com/oem/intel-1150-1151-1200-1156-775-pin-universal-fan-braketi-fan-ayagi-p-353608602
  4. YusufTheBolt

Scooter garip ses sorunu çözüldü.

Motor çalışırken ayağınız ile egzoz çıkışını kapatın eğer kısa sürede motorun sesi değişir rolanti yavaşlar veya stop ederse geçmiş olsun Krank - piston - subap üçlüsünde bir sıkıntı var. Usta açmadan bilemez ne olduğunu.
  5. YusufTheBolt

akü nekadar süre çalışır

Bu çok yüzeysel bir soru olmuş detay vermeniz gerekiyor. Ampuller kaç volt? 12v değilse inverter mi kullanacaksınız? Modemi direk 12v kanalından mı yoksa inverter kanalından mı besleyeceksiniz? Ampuller kaç watt? Modem kaç amper? Modem tipi nedir Gpon kullanıyor musunuz?
  6. YusufTheBolt

Yardım XFX RX 7800 XT 19.500TL

https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-7800-xt-pure-gaming-oc-amd-16gb-gddr6-ekran-karti-11330-03-20g-p-HBCV00004VCTKA?magaza=MTB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.32.4
  7. YusufTheBolt

dikkat dağınıklığını azaltacak şeyler

Vitamin ve minareller dışında odaklanma egzersizleri yapmak daha etkili olacaktır. İlla ilaç kullanıcam diyorsanız doktor kontrolünden sonra uyarıcı ilaçlar alabilirsiniz ama bu hayatınız boyunca ilaç kullanımı oluşturacak bir bağımlılık yaratacaktır.
  8. YusufTheBolt

Pes yamalarının paralı olması

Nostalji yapacaksan neden güncel yama kuruyorsun?
  9. YusufTheBolt

RDR2 trash ( sakın almayın)

SAKIN ALMAYIN. Bir fikir veya düşünce değil beyandır. Sen kötü bulduğun yönlerini söylersin alıp almamak okuyan kişiye kalır. TRASH diyip yorum yaptığını zannediyorsan, bence sen sadece ilgi isteyen bir çocuksun. Beceremediysen daha kolay oyunlara yönelmeni tavsiye ederim.
  10. YusufTheBolt

KOMİKSİN FENERBAHÇE ÇOK KOMİK

İddaa kendi takımına göre oynanmıyor. Sen herkesin kendi takımına iddaa oynadığını mı zannediyorsun?
  11. YusufTheBolt

Ms1? berabere? bunlarda var iddaa 'da haberin olsun.
  12. YusufTheBolt

Futbol'u ciddiye alacak kadar boş vaktim yok hocam. İzle geç ağlaman bir şeyleri değiştirmez
  13. YusufTheBolt

Kuponu yatmış belli... :)
  14. YusufTheBolt

🔥İndirim Aliexpress 20w Gan Sarj Adaptoru Ve Kablo 133 TL

Bu tip şarj aletlerindeki diyot-kondansatör ve r parçaları çok kalitesiz olduğu için sürekli değişen volt - amper - watt akışı ve döngü(hz) stabilitesi kötü olduğundan cihazınızın bataryasına ve şarj devresine zarar verir ve zamanla telefonun parçalarının ömrünü kısaltır. Tavsiye etmiyorum.
  15. YusufTheBolt

Yardım Bilgisayar MLD ssdi yerine hardiskimi kulanıyor?

En iyisi çöpe atmak zaten sadece 2-2.5mb akış yapmasına rağmen %100 çalışmasından belli.
  16. YusufTheBolt

Yardım Bilgisayar MLD ssdi yerine hardiskimi kulanıyor?

HDD Sentinel ile diskinizin sağlığını HDD Tune ile block sağlığını test edin.
  17. YusufTheBolt

Geforce now' hileli indirme varmı?

Geforce Now Mod APK :D (Toprak Beye Saygılar)
Top Bottom