Arama sonuçları: *

1. A

Msi RX580 80-90 C° (Tarkov, Insurgency)

((Sistem: ryzen3 3100 işlemci, msi Rx580 8gb, Msi A320 Anakart, 600W PSU, 16 ram)) Bilgisayar boştayken; Ekran kartı 30-35 derece civarı oluyor. Bazı oyunlara girince (Tarkov, Insurgency..) Ekran kartı 85-90 dereceler arasında sabit kalıyor Fan hızları nerdeyse 3000 rpm'e kadar çıkıyor...
  2. A

Kasadaki fanların hiçbiri çalışmıyor.

Bilgisayarı açtığımda ilk başta kasa açıldı ama ekrana ve klavyeye güç gelmedi. Sonra kabloları sök tak yaptım HDMİ' ı bi kontrol ettim ekran ve klavye çalışır hale geldi. Fakat sorun şu; kasadaki fanların hiçbiri çalışmıyor, ekran kartındaki fanlar da dahil olmak üzere. Soğutucu fanların ışığı...
  3. A

Oyunlarda Texture'ları Renderlamama sorunu

sistemim: ryzen3 3100 işlemci, msi Rx580 8gb, Msi A320 Anakart, 600W PSU, 16 ram, 240gb ssd, 1tb hdd Gta V, Forza horizon 4, İnsurgency sandstorm oyunlarında etraftaki kaplamaları, yolları, ağaçları vs geç yüklüyor kimi zaman yüklemiyor. Bunun dışında cs-go, valorant, R6 gibi oyunlarda böyle...
  4. A

Harddisk gözükmüyor!!??

2 tane hdd kullandım. 500gb seagate, 1 tb wd blue. ikiside alındığında formatlandı. seagate'i takınca okuttum biçimlendirdim vs bilgisayar gördü sıkıntı yok. ama wd blue'yu bilgisayarda kullanamıyorum. internette ve youtube daki tüm yöntemleri denedim sonuç alamadım. kablolarda vs bir sıkıntı...
  5. A

EKRAN KARTI FAN ÇIKMA SORUNU

Teşekkür ederim biraz araştırdım sonuc garantiye vermek 👍👍
  6. A

2 fan birden dönmüyor. Eklediğim fotoğrafta takili olmayan fan arızalı 1590703106 Hayır zaten kasayı açar açmaz kendi elime düştü
  7. A

Merhaba arkadaşlar. MSI RX 580 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor. 80-90 derecelere çıkıyor.Açıp bakınca bi tane fan yerinden çıkmıştı. Takınca da tekrar düşüyor. Sabit yerinde durmuyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
  8. A

Yardım Toplama kasa almak için doğru bir zaman mı?

Herkese selamlar öncelikle. Bilgisayar parçaları , modelleri , fiyatları konusunda çok bilgi sahibi değilim. Klasik Cs-go , GTA5 tarzı oyunları oynuyorum. Kendime uzun ömürlü bi masaüstü toplamak istiyorum fakat doların bu kadar yüksek olduğu zamanda toplamak doğru mu ? Beklemeli miyim? Yoksa...
Top Bottom