Merhaba arkadaşlar. MSI RX 580 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor. 80-90 derecelere çıkıyor.Açıp bakınca bi tane fan yerinden çıkmıştı. Takınca da tekrar düşüyor. Sabit yerinde durmuyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
İki fandamı dönmüyor tek fanmı dönmüyor ve hangi fanMerhaba arkadaşlar. MSI RX 580 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor. 80-90 derecelere çıkıyor.Açıp bakınca bi tane fan yerinden çıkmıştı. Takınca da tekrar düşüyor. Sabit yerinde durmuyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Hayır zaten kasayı açar açmaz kendi elime düştüEkran kartını fanı dönmüyor diye açıp yanlışlıkla bozmadınız değil mi
Armor kartının kronik sorunu ısınma..Ekran kartınızın modeline uygun yeni bir fan alarak çözebilirsin.Merhaba arkadaşlar. MSI RX 580 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor. 80-90 derecelere çıkıyor.Açıp bakınca bi tane fan yerinden çıkmıştı. Takınca da tekrar düşüyor. Sabit yerinde durmuyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Peki2 fan birden dönmüyor. Eklediğim fotoğrafta takili olmayan fan arızalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır zaten kasayı açar açmaz kendi elime düştü
Knk bende bu ekran kartini kullaniyorum birsey sorucam.bu ariza olmadan once 2 faninda donuyormuydu sikintisiz bendeki rx 580 nin ilk fani donup donup duruyor nedenini bulamadimMerhaba arkadaşlar. MSI RX 580 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartının fanları dönmüyor. 80-90 derecelere çıkıyor.Açıp bakınca bi tane fan yerinden çıkmıştı. Takınca da tekrar düşüyor. Sabit yerinde durmuyor. Yardımcı olursaniz sevinirim.