Arama sonuçları: *

1. quaresma71

Yardım 4mm konnektör / bağlantı elemanı nereden bulabilirim

Selam arkadaşlar bazı özel kutular yapmak istiyorum bunun için aşağıdaki görselini koyduğum beyaz ya da siyah olan bağlantı modülüne ihtiyacım var ancak Türkiye'de nerede satılıyor bulamadım. Çin'den Aliexpresste Temuda falan çok rahat bulunuyor ama o kadar uzun süre beklemek istiyorum...
  2. quaresma71

87 DERECE EKRAN KARTI NORMALMİ;??

Ben bunu konu sahibinin kasası sandım o fan gpu fanllarına ters yöne hava iter döndürmez diye düşündüm çok yakın konumda
  3. quaresma71

Benim gözüm yanlis mi görüyor GPUnun ortasında Power kablosunun ardından gözüküyor ortada 12cm bir fan var nasıl yok dedin buna
  4. quaresma71

montajı nasıl yaptın, kasa fanlarının yönü doğru mu? işlemci fanın kule tipi mi ? kasa ITX mi ATX mi, edit: kasanı şimdi gördüm yapabileceğin şeyler şu GPUnun hemen altına koyduğun fan çok yakın mesafede fanların dönüşünü etkiliyor onu bi kaldır daha da sorun devam ediyorsa kasayı değiştirip alt...
  5. quaresma71

Ses sistemi hdmi girişiyle ses alınır mı ?

senin dediğin başka monitörden soundbara kablo çekmişsin ekstra, bu arkadaş anakartın diğer bi grafik slotuna takmayı planlıyor onda çalışmaz
  6. quaresma71

N11 den alışveriş yapılır mı?

yapılır çok yaptım
  7. quaresma71

Laptop rami uymuyor?

şu fotodaki tutuş yönün doğru rami yerleştirdiğin yere karşıdan bir bak onun ağız boşluğu var o boşluğun arasına ramin bakır ucunu sokucan kıstırcan oraya tam karşıdan ittir oturur 1751290033 benim hp ve asus laptopların hiç birinde 45 derece ile takmadım öyle bişey yok, rami kırarsın 45 derece...
  8. quaresma71

SATA SSD önerisi ve nasıl disk klonlanır ?

M.2 yi 2TB yap elindekileri sat o zaman ne bu eski teknolojilere para vercen kardeşim yazık günah, sahibinden falan ikinci el uyguna buluyosan az kullanılmış anca öyle sata öneririm ben sana yoksa ona vereceğin paraya artık kaç gen ssd çıktı
  9. quaresma71

HANGİ VANTİLATÖRÜ ALMALIYIM?

Yok 5k etmez git yerli marka al bozulursa da iki yıl sonra bi daha ucuza alırsın iki yıl sonra tasindigin evde belki klima olur ne bu Çin markasına 5k vercen
  10. quaresma71

SATA SSD önerisi ve nasıl disk klonlanır ?

Sata ssd önermem, SATA çok büyük bir hız limiti fiyat olarak da NVME ile aynı, bari yarı fiyatı olsa alınabilir derim ama alınmamalı o fiyatları haketmiyor vereceği hız max 500MBs o da ideal ortamda
  11. quaresma71

Arkadaşlar öğlenden beri internet yok

Benim hala düzelmedi sizde durum nasıl
  12. quaresma71

bi de öyle bi durum var kendi siteleri bile açılmıyor, arıza takip linki atıyolar attıkları link açılmıyor kaç farklı operatörden mobil veriden denedim bu adamların daha kendi siteleri düzgün çalışmıyor ki internet hizmeti vermek bunların neyine
  13. quaresma71

benim de ankara millenicom, öğlen 3ten beri: ziraat yok, speedtest yok, akakce yok, fordikinciel yok, garantibbva çok yavaş sayfa başı 1dk bekliyorum, league of legends yine aynı şekil çok yavaş giriyor, oyun içinde karakterler ışınlanıyor, registry.npmjs.org yok yazılım geliştiricisiyim npmden...
  14. quaresma71

🔥İndirim Samsung 55" 139 Ekran 4K Crystal UHD 24.999TL

abartma bende de samsung 65 qled var o kadar harika bi görüntüsü yok + tizenOS çok kötü rezalet bir işletim sistemi, samsung tvlerde kaç gb ram olduğunu yazmıyor. uygulama marketinde kick tv bile yok, tarayıcıdan kick tv açınca televizyon donuyor evet bildiğiniz donuyor kendini kapatıyor restart...
  15. quaresma71

Akvaryum kasa soğutması yeterli olur mu?

masayı farklı bi yere taşı akvaryum kasanın fanları duvara dayadığın tarafta olacaktır sıkıntı olur dediğin gibi Bi de kasanın power tuşu alt taraftaysa kasayı masanın üstüne koyman lazım, power tuşu üstteyse yerde olabilir bence ya da yerde ayak parmağımla basarım diyosan o başka
  16. quaresma71

🔥İndirim 🔥🔥🔥YD ORİİJİNAL UCUZ FORMA (2024-25 Manchester City forma 1615 TL)🔥🔥🔥

gümrükten geçmez boşa uğraşmayın 1748943522 gümrüğe gelince ürünün türkiyedeki fiyatına bakılıyor, ona göre euro limitine takılıyor sen istersen %99 indirimli al istersen bedava al gümrükten geçmez. youtubeda yurt dışından ödül / hediye alan bir çok youtuberın gümrükte ürünlerinin kaldığını 0€...
  17. quaresma71

Powercolor AMD Radeon RX 6500 XT Fighter OC 4.899 TL

valla aynen fp olarak daha iyi, aynı performansı veriyor, rx580'in bile vrami daha fazladır rx 6500 alınmaz ikinci el rtx kartlar var o fiyata
  18. quaresma71

Maks 3200tl Moni̇tör Öneri̇si̇

aoc da güzel ama bin lira fazla işte, anakart nasıl bilmiyorum ama aynı anakart teknosada daha ucuz şu an
  19. quaresma71

Maks 3200tl Moni̇tör Öneri̇si̇

g3 odyssey var ama hoparlörü yok bi bak yine de güzel monitör asusdan acerdan bin kat iyidir
  20. quaresma71

Çözüldü✓ Bu PS 4 Kol Alınır mı?

1000 yorumlu trendyol botlarına güveniyosan sen bilirsin o ürünlerde yıldız artan şekilde sırala bence çok kısa zamanda bozuluyor ps4 replikaları...
Geri