HANGİ VANTİLATÖRÜ ALMALIYIM?

ben fiyat algımı kaybetmemiş olayım lütfen 5k vantilatör ne demek ya vantilatör dediğin 1k max en azından benim algılarım bu yönde kaldı

banada bir vantilatör gerekiyor ya aslında arkamda sanayi tipi var spotçudan almıstım arka kapağı çıktı çıplak şekilde hem titriyor ses yapıyor sağa sola dönmesi bozuldu kalitesiz mal

ben fiyat algımı kaybetmemiş olayım lütfen 5k vantilatör ne demek ya vantilatör dediğin 1k max en azından benim algılarım bu yönde kaldı
Bende stun yedim görünce :kekw:

Ne alayım arkadaşlar o zaman tavsiye edeyim 1 k 1-5 klık vantilatörler hep bozuluyor anlamıyorum ben ya fanı bozulur ya ayağı yalan olur felan varsa bir tavsiyeniz alayım onun için açtım konuyu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

banada bir vantilatör gerekiyor ya aslında arkamda sanayi tipi var spotçudan almıstım arka kapağı çıktı çıplak şekilde hem titriyor ses yapıyor sağa sola dönmesi bozuldu kalitesiz mal
ya alıyorum bozuluyor hep dandik

Arkadaşlar bilgisi olan yorum yapabilir mi?

Hangisini almalıyım?
bunlara bu fiyatı verme kesinlikle sabah vatan bilgisayar mağazasında fakir tvl bunu denedim efsane iyi bir şey kumandalı falan istersen ona bak

Yok 5k etmez git yerli marka al bozulursa da iki yıl sonra bi daha ucuza alırsın iki yıl sonra tasindigin evde belki klima olur ne bu Çin markasına 5k vercen

bence git bimden a101den al bir tane 700 liraya is gorur onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri