İndirim de bu fiyatta oluyor daha düşük kuponla gördü. O kadar da verimli değil ses/performans eğrisi. Performansa göre normal yani fiyatı. Ama montech...
tam olarak dediğiniz durum böyle çok sinir bozucu bişey değil ama sanki bır tık geç kendine geliyor.sizin dediğiniz sol tık basmama olayını yaşamadım sanırım.
Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor...
bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse...
teşekkürler hocam. bende katılıyorum ve şöyle izah edeyim. sadece şuan için bu fiyatlar tutarlıdır ve görmeliyiz de cunku mevcut kosullar buna cok uygun...
Oradaki arkadaşın ifadesi benim bugünkü söylediğim ifade üstünde bir etkisi veya yetkisi yok. O günün kuru ile o konudaki olan kart, vergisiz fiyatı 620...
Hocam ben de mesajını görmüştüm, hatta arkadaşın verdiği cevap biraz hırslı gelmişti. Bir daha bu fiyatları görebiliyormusun görelimm...:mad: :ROFLMAO...
Bir daha bu fiyatlara asla düşmeyecek iki kart da, bunun farkındasın değil mi? Çip krizi VRAM fiyatlarına da vuruyor, üstüne consumer-grade chip üretmesi...
Hocam fikrine saygım var ama şu “5-6K daha koy XT al” olayı bana biraz ezbere söyleniyor gibi geliyor açıkçası.(bencede bu ilan şuan pahalı)
Eğer konu...