tam olarak dediğiniz durum böyle çok sinir bozucu bişey değil ama sanki bır tık geç kendine geliyor.sizin dediğiniz sol tık basmama olayını yaşamadım sanırım.
bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse hiç oynamadığım için dert etmedim memnunum hala kullanıyorum dediğiniz gibi bataryası baya gidiyor.
(rekabetçi oyun oynayanlar için bu ayda...
Hocam ben de mesajını görmüştüm, hatta arkadaşın verdiği cevap biraz hırslı gelmişti. Bir daha bu fiyatları görebiliyormusun görelimm...:mad: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben de bu kadar düşeceğini beklemiyordum, açıkçası haksız çıkacağınızı varsaymıştım ama beklentiniz baya tutarlıymış...
Hocam fikrine saygım var ama şu “5-6K daha koy XT al” olayı bana biraz ezbere söyleniyor gibi geliyor açıkçası.(bencede bu ilan şuan pahalı)
Eğer konu gerçekten fiyat/performanssa, bu kartlar arasında oyununa ve çözünürlüğe göre değişmekle birlikte %10 – %18 civarı bir performans farkı var. Ama...
bu modeller bu şekilde hocam adama doğrusunu söylesende anca kahkaha emojisi atar 😀 2.9k mesaj atmis bide nasil bir dezenformasyon çöplüğü yaptigini sen düşün.
Hocam, o kart spike sırasında bile o watt değerlerini çok nadiren çeker. 2×8 pin versiyonu olan bir kart dümdüz 470 watt çekiyorsa kalitesiz psu da birleşince, yanında yanık plastik kokusu da gelir zaten.
1777495425
470 watt spike ile 12VHPWR’nin yanması imkânsız, tam takılı olduğu sürece.
Sizin...
Bilgi kirliliği yaratıyorsunuz, insanları yanlış yönlendirmeyin. XT ile düz modelin TDP’si arasında ciddi bir fark var. Ayrıca XT modelinde bile doğru düzgün bir yanma vakası bulunmuyor. Nitro+ ise piyasadaki en iyi 9070 modellerinden biri denilebilir. Bu fiyata alanlara hayırlı olsun; kablo...
Bende şu an bu klavye yok ama Aula F75 ve Aula Win68 Hall Effect modellerine sahibim. Rekabetçi oyunları çok oynayan biri değilim; bu yüzden tamamen performans odaklı değerlendirmiyorum.
Basış hissi, yumuşaklık ve genel tokluk açısından F75 bana belirgin şekilde daha tatmin edici geldi. Hall...
burda sorun %60 ın catir catir alinmasi muammelenin değişmesi için ödeme almaması gerek diye düşünüyorum.boyle bir essekligin bedelini keşke gumruk ve aras kim sorumluysa o çekse.
Hocam 1 Şubat’ın amacı burada maksimum son sipariş tarihi olabilir.
Çünkü ortalama pazar yerlerinden gelebilecek kargolar, her aşama mükemmel zamanlamada ilerlese bile 5–6 günden önce gelmiyor. Bu nedenle 1 Şubat’ta doğrudan Shein, Temu gibi platformlardan alışverişin kapatılması söz konusu...