Arama sonuçları: *

1. G

tıkladığım linkler google a atmıyor

merhaba bilgisayarıma yeni format attım ve discord veya başka platformlarda tıkladığım linkler otomatik olarak google üzerinde açılmıyor formattan önce açılıyordu artık açılmıyor nasıl düzeltebilirim ?
  2. G

Nvidia Siyah Ekran sorunu

dün ekran kartımı güncelledim 555.85 sürümünü kurdum kurduktan sonra bazı oyunlarda ekranım siyah oldu discorda tam ekran video izlerden veya bilgisayardaki videoları tam ekran izlerken bi anda siyah ekran oluyor nasıl düzeltirim
  3. G

rtx 3060ti siyah ekran

Merhabalar bu gün nvidia 555.85 sürümünü kurdum ekran kartına ardından devamlı discorda veya youtube de video izlerken tam ekran yapınca ekran siyah oluyor aynı sorun fivem dede oluyor nasıl düzeltirim
  4. G

steam aile paylaşımı

forza 4
  5. G

steam aile paylaşımı

dostlar arkadaşımın steaminde forza var oynamak istiyorum aile paylaşımlarımız açık fakat ödünç al dediğimde istek başarısız diyor ne yapmam gerek ?
  6. G

Xdrive Toryum İleri Gelme

xdrive toryum aldım kurdum ve koltuk ileri doğru yatıyor nasıl durdurabilirm çok rahatsız edici
  7. G

gaming gen hazır sistem aldım nasıl gelecek

gaming gen üzerinden hazır sistem aldım parçalar montajlı bir şekildemi geliyor ??
  8. G

RTX 3070Tİ R5 5500 darboğaz

RTX 3070Tİ R5 500 darboğaz olurmu
  9. G

23k civarı rtx hazır sistem lazım

23k civarı rtx hazır sistem lazım
  10. G

MAX 26K HAZIR SİSTEM TAVSİYE

bütçe 26k hazır sistem arıyorum gta valorant cs:go ets 2 assetto corsa tarzı oyunlar oynayacağım hepsinde iyi bir fps verecek sistem arıyorum varsa atarmısınız
  11. G

MAX 26K HAZIR SİSTEM RTX OLURSA İYİ OLUR

MAX 26K RTX SİSTEM ARIYORUM GÜZEL VARSA ATABİLİRMİSİNİZ ?
  12. G

BU FİYATA BU SİSTEM İYİMİ ?

kanka 3070 ti li sistem vasa bu fiyata atarmısın
  13. G

i5 13400F STOK SOĞUTUCU YETERLİMİ

dostum peki i5 12400f stok soğutucu ile ısınırmı ?
  14. G

hazır sistem alıyorum parçaları yükseltim sistem fiyatı 28.227 tl 1690076044 dostum kasa bu kasada hava alacağı için çok fazla ısınırmı ?
  15. G

ALDIK TAN SONRA BÜTÇEM OLURSA HAVA SOĞUTMA VEYA SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM BOŞUNA ISINIP YIPRANMASIN
  16. G

GENELLİKLE ASSETTO CORSA CS:GO VALO GTA VB OYUNLAR OYNAYACAĞIM
  17. G

i5 13400F STOK SOĞUTUCU YETERLİMİ KULLANAN VARSA MEMNUNMU TRAKYA BÖLGESİNDE YAŞIYORUM SICAKLIKLAR İSTANBUL İLE HEMEN HEMEN AYNI STOK FAN YETERLİ OLURMU
  18. G

bu fiyata bu sistem iyi mi? ??

dostum bide ss atığım sistemdee 1tb m2 var ve ayrıca bu fiyat bandında 3070ti li sistem bulursan at
  19. G

bu fiyata bu sistem iyi mi? ??

link atarmısın
Geri