Arama sonuçları: *

1. O

Eskiden cs go da 300 fps alırkne şimdi cs2 de ise çok fazla kasıyor

hocam bir çözümü yok mu bunun
  2. O

Eskiden cs go da 300 fps alırkne şimdi cs2 de ise çok fazla kasıyor

eskiden cs go da 300 fps alırkne şimdi cs2 de ise çok fazla kasıyor ve drop yiyorum bi çözümü varmıdır kodları giriyorum olmuyor eskiden çok rahatlıkla oynuyordum ama cs go dan cs2 ye geçince bu sorunla karşılaştım valorantta aktif 200 civarı fps alıyorum
  3. O

d&r apple sarj aleti orjinal mi

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Apple-20W-USB-C-Hizli-SarjAdaptoru/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Sarj-Cihazlari/urunno=0001899768001?gclid=CjwKCAjw__ihBhADEiwAXEazJiv4e0dJZ0aIiCM6ofc1AfjjCrTkYfYX_Tw8j9K8Ip4k7-i8ZwOMpBoCTTEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu urun orjinalmidir acaba yoksa 50 daha koyup...
  4. O

Pasaport no mu nerden ogrenebilirim

erasmus icin yurt disina 6 ay once gecici pasaport almistim simdi ise telefon kaydimi yaptircam ama pasaportum suan mevcut degil pasaport numarami nerden ogrenebilirim
  5. O

iPhonelar icin kılıf,ekran koruyucu onerisi

sefaf kilif almak istiyorum onerebilceginiz birde 14 pro icin ekran koruyucu spigen,buff marklari nasıldır
  6. O

e devlet cihaz kayit

tamammdir hocam eyw
  7. O

e devlet cihaz kayit

hocam erasmus icin 6 ay omce gittiydim olur dimi yine
  8. O

e devlet cihaz kayit

yurt disina ben gitmistim ama e devletim yok annemin babamin var onlardan uzerime cihaz kaydi yapabilirmiyim (18 yasindan kucuk oldugumdan yok)
  9. O

18 yasindan kucugum IMEI kaydi yapilir mi

aileden sadece ben yurt disina ciktim 16 yasindayim IMEI olur mu olursa nasil olur e devletten oluyo mu
  10. O

8 yil once gidilen yurt disina telefon kaydi yapilir mi

babam 8 yil once gittiydi yurt disina simdi onun uzerine IMEI kaydi olur mu bi sorun yasanir mi (e devletten kaydetme ekranj geliyo)
  11. O

Sahibindeki yd 14pro lar

hocam buyuk sevmiyorum 14 pro ideal 1679305052 kanka hala satilik mi
  12. O

Sahibindeki yd 14pro lar

sahibindeki 23-28k arasi yd 14 prolar mevcut - orjinal mi - bi sorun yasarmiyim
Geri