Arama sonuçları: *

• Users: mplt0
  • Order by date
  1. M

Öneri Pc Hoparlör veya Sinama Sistemi önerisi

sesi yüksek çıkması bassı kuvvetli olması Hoparlör arıyorum 2. el vs de olur link bırakırsanız güzel olur teşekkür ederm. 1685276020 müzik dinlemek için.
  2. M

Yardım Rdr2 Rockstar Games Services are unavailable Hatası

halletimm çözüm basitmiş
  3. M

hmm yine 13 saat yüklenmesini bekleyeceğiz ozmn
  4. M

Error The Rockstar Games Services are unavailable and offline Play could not be verified (code 134). Please check your connection and tıy again later- Offline Play is only available if the game has launched recently while online on this computer_ if you continue to have problems playing the...
  5. M

16 gb (8x2) ram önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-tek-modul-ram.html
  6. M

Öneri Türknete geçmeyi düşünüyorum sizce?

Superonline kullanıyorum hiç memnun değilim ilk 3 4 ay çok iyidi internet ondan sonra yavaşladı altyapı 100mb destekliyor türknete geçmeyi düşünüyorum veya sizin önerebileceğiniz sağlayıcı varmı Türknet 100mb hız gösteriyor sizce steamde kaç mb alırım ? sorularım bunlardı teşekkür ederim...
  7. M

Aranızda avukatlar bakabilirmi önemli

Hayır oluşturmadık dolandırıcı büyük ihtimalle
  8. M

Aranızda avukatlar bakabilirmi önemli

Herkese merhaba hemen konuya gireyim bu sabah benim kardeşimi aradılar ve atlantis masaj salonu randavu talep edip gitmeyip iptal etmediğiniz için dava açmışlar karakola gidin dediler ve ardın bunları attılar sslere bakarmısınız teşekkür ederim. 1682697476 Dolandırıcı mı sizce ?
  9. M

GAMİNG GEN TR oyun hediyesi

Pc içinde kod vs kağıt çıktı mı gaming gen tr ile ilgili mesela ben ekran kartı aldığımda msi zarfın içinden oyun kodu çıkmıştı
  10. M

Windows 11'e geçilir mi?

Ben kullanıyom 4 aydır birsürü oyun var bi sorun yaşamadım sadece Valorantda düşük fps veriyor windows 11 de onun haricinde bi sorun yok
  11. M

GAMİNG GEN TR oyun hediyesi

Maille yazdıysan cevap verirler knki
  12. M

Rtx 3060 ile Valorant 100 fps alıyorum yardım

30 70° arası hocam
  13. M

İ5 11400F 1681362451 Öyle oldu hocam işe gidiyoruz
  14. M

100 - 200 arası fps alıyorum yardım edermisiniz Msi rtx 3060 12 gb Ram 16gb Hz 165 ms 0.5
  15. M

Akıllı Saat Kullanımı

Telefon şart değil ama bazı fonksiyonları kullanamaz. Onlarda bildirimler hava durumu vs
  16. M

240 Hz ile 360 hz kullanan birisi var mı?

Bende en fazla 165hz yazıyoda hocam o yüzden dedim
  17. M

240 Hz ile 360 hz kullanan birisi var mı?

En fazla 165 hz destekliyor diye biliyorum windows. Orda yazmıyorsa sürücülerini indiriyorsun yani ordan yapıyorsun hz yüksetiyorsun
  18. M

Öneri Replika Akıllı saatler alınır mı?

Aldım hocam kullananlar memnun elime ulaştığında paylaşırım.
  19. M

Bunun özellikleri daha çok knk yoksa bende düşündüm bileklik almayı xioami band 7 güzel
  20. M

Kapıda ödeme hocam youtubede videoda gördüm
Geri