Akıllı Saat Kullanımı

JUDGEKO

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4000
Herkese hayırlı geceler
Kız kardeşim akıllı saat istiyor ama telefonu yok. Mağazada sorduğum zaman bana saatin yanında telefonda olmalı dediler. Acaba akıllı saat alıp kendi telefonuma bağlasam ama gün içinde farklı yerlerde olsak kardeşim o saati kullanabilirmi eğer olmuyor ise telefon gibi sim kart takabileceğim bir akıllı saat modeli varmıdır acaba?

Telefon şart değil ama bazı fonksiyonları kullanamaz. Onlarda bildirimler hava durumu vs

Herkese hayırlı geceler
Kız kardeşim akıllı saat istiyor ama telefonu yok. Mağazada sorduğum zaman bana saatin yanında telefonda olmalı dediler. Acaba akıllı saat alıp kendi telefonuma bağlasam ama gün içinde farklı yerlerde olsak kardeşim o saati kullanabilirmi eğer olmuyor ise telefon gibi sim kart takabileceğim bir akıllı saat modeli varmıdır acaba?
Benim anlamadığım telefon sahibi değilse akıllı saat ile ne yapacak?

kendi saatimden örnek vereyim. samsung watch 5 var. s22 ile kullanmaktayım. saatimi telefonsuz wifili ortamda kullanabiliyorum. arama sms temel işlevler. konum bulma olayı telefondan saati bularak olmakta. saaatten telefonu bulamıyorsun bt ile bağlıysa yakın çevre 10 20m de telefonu öttürerek oluyor.

dedikleri gibi telefon olmazsa saatin pek önemi yok gerçekten. watch 5 var bende de en güzel olayı bildirim. e onuda kullanmayınca saati göstemekten başka pek bişeye yaramıyor. o kadr paraya gerek yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,610
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri